search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:56
MENU CLOSE

Καταρρέει η Μέι, χάος με το Brexit – Συγκεντρώθηκαν οι επιστολές για την πρόταση μομφής

11.12.2018 21:24
Καταρρέει η Μέι, χάος με το Brexit - Συγκεντρώθηκαν οι επιστολές για την πρόταση μομφής  - Media

 

Συγκεντρώθηκε ο αριθμός των 48 επιστολών που απαιτούνται προκειμένου να κατατεθεί πρόταση μομφής σε βάρος της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι από το κόμμα της, ανέφερε το BBC, επικαλούμενο πολλαπλές πηγές, που εκτιμούν ότι ο απαιτούμενος αριθμός έχει συγκεντρωθεί.

Ο πρόεδρος της λεγόμενης Επιτροπής 1922, Γκρέιαμ Μπρέιντι ζήτησε να συναντηθεί με την Μέι αύριο μετά την συνεδρίαση του κοινοβουλίου, δήλωσε με ανάρτηση στο twitter η πολιτική συντάκτρια του BBC, Λόρα Κούνσμπεργκ.

«Προς Τετάρτη βράδυ η ψηφοφορία για την καθαίρεση της»

Οι βουλευτές του Συντηρητικού κόμματος ενδέχεται να ψηφίσουν για την πρόταση μομφής σε βάρος της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι από το κόμμα της, το συντομότερο μέχρι το βράδυ της Τετάρτης, δήλωσε ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Άντριου Μπρίντζεν.

Με δηλώσεις του στο Sky News είπε ότι η μυστική ψηφοφορία για την πρόταση μομφής κατά της Μέι θα γίνει με την πρώτη ευκαιρία και αυτή μπορεί να είναι αύριο, Τετάρτη βράδυ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:55