search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:07
MENU CLOSE

Ο Τσακαλώτος στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στη Νέα Υόρκη

12.12.2018 11:10
Ο Τσακαλώτος στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στη Νέα Υόρκη - Media

 

Τον Σύνδεσμο Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης επισκέφτηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ για το ετήσιο συνέδριο «Invest in Greece».

Ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο που προέκυψε και επισκέφτηκε τον σύνδεσμο των οπαδών του ΠΑΟΚ, στη Νέα Υόρκη.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του συνδέσμου στο Facebook:
«Και ενώ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ σιγά-σιγά να ετοιμάζουμε τον νέο μας χώρο, σήμερα η βραδιά μας τελείωσε με μια ευχάριστη έκπληξη καθώς μας επισκέφτηκε ο υπουργός οικονομικών της Ελλάδας και φυσικά τρελό ΠΑΟΚτσακι Ευκλείδης Τσακαλώτος!!!

Οι μισοί δεν ξέραμε καν ότι βρίσκεται στην Νέα Υόρκη….πήγε να μας βρει στον παλιό σύνδεσμο και του είπαν ότι πλέον τα παιδιά είναι σε δικό τους χώρο και έψαξε και μας βρήκε γιατι όπως μας είπε δεν γινόταν να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα χωρίς να μας επισκεφτεί!!!
Αφού συνήλθαμε από την έκπληξη συζητήσαμε πολλά με φυσικά μοναδικό θέμα τον ΠΑΟΚ μας….του τα ψαλαμε αρκετά είναι η αλήθεια εκφράζοντας τα παράπονα μας για τα περσινά ευτράπελα του ελληνικού πρωταθληματος και φυσικά του μεταφέραμε τις ανησυχίες για τυχόν εμφάνισης των ίδιων προβλημάτων και στο φετινό….ειδικά για το φετινό που πάει τρένο η ομαδα!!!

Τον ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη του για το ότι έκατσε και μας άκουσε για αρκετή ώρα….αλλά και για τις υποσχέσεις που μας έδωσε όσον αφορά το χτίσιμο του νέου γηπέδου αλλά και την ασφάλεια των οπαδών μας ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια….υποσχέσεις που ελπίζουμε να κρατήσει….!!!

Του ευχόμαστε καλή επιστροφή στην πατρίδα να έχει!!!

ONE NATION

ONE CITY
ONE TEAM
ONE FAMILY»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:06