search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:00
MENU CLOSE

Γιατί τα φετινά Όσκαρ θα μείνουν χωρίς παρουσιαστή;

12.12.2018 11:29
Γιατί τα φετινά Όσκαρ θα μείνουν χωρίς παρουσιαστή; - Media

 

Αρχικά, η Ακαδημία Αμερικανικού Κινηματογράφου είχε επιλέξει για παρουσιαστή της 91ης τελετής απονομής των Όσκαρ τον Kevin Hart. Μια απόφαση που χαροποίησε ιδιαιτέρως τον κωμικό και που τελικά έμελε να μην κρατήσει για πολύ, καθώς παραιτήθηκε εξαιτίας έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν σοτο διαδίκτυο.

Αφορμή στάθηκαν τα ομοφοβικά σχόλια που έκανε ο ίδιος στο Twitter αλλά και την ομοφοβική αναφορά του σε κωμικό νούμερο στα stand up show. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Kevin Hart έλεγε στο νούμερό του ότι κάθε φορά που ο τότε 3χρονος γιος του έκανε κάτι που του φαινόταν γκέι, έπρεπε να το καταπνίγει όσο είναι ακόμα νωρίς. Στα «αστεία» του στο Twitter περιλαμβάνονταν λέξεις που θα μπορούσαν να μεταφραστούν ως «αδερφάρα», «π@@σ@ρ@α» και άλλα παρόμοια…

Τα επίμαχα tweets κατέβηκαν σε χρόνο ρεκόρ από το Twitter του Kevin Hart με το που ξέσπασε το σκάνδαλο, ωστόσο η ζημιά είχε γίνει.

«Η ομάδα μου με πήρε και μου είπε Kevin ο κόσμος αναστατώθηκε για Tweet που έκανες χρόνια πριν. Θεέ μου. Παιδιά είμαι σχεδόν 40 χρονών. Αν δεν πιστεύετε ότι οι άνθρωποι αλλάζουν, ωριμάζουν και εξελίσσονται καθώς μεγαλώνουν δεν ξέρω τι να σας πω. Αν θέλετε να κρατάτε τους ανθρώπους στη θέση, όπως εμένα, να απολογούνται συνέχεια για πράγματα που έκαναν στο παρελθόν, συνεχίστε» είπε ο ίδιος σε βίντεο που κοινοποίησε στο instagram, χωρίς ωστόσο να ζητήσει συγγνώμη για τις τότε δημόσιες τοποθετήσεις του.

Τελικά, η Ακαδημία τον κάλεσε ζητώντας να απολογηθεί για τα παλιά του Tweet και ο ίδιος προέβη στην παραίτησή του με αποτέλεσμα η φαντασμαγορική τελετή να κινδυνεύει να μείνει χωρίς παρουσιαστή…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:00