search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:30
MENU CLOSE

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο άστεγος κυρ Χρήστος που κοιμόταν στους δρόμους της πόλης

12.12.2018 11:34
Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο άστεγος κυρ Χρήστος που κοιμόταν στους δρόμους της πόλης - Media

 

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης ένας από τους πιο ταλαιπωρημένους Πατρινούς ο άστεγος κυρ Χρήστος, που είχε κάνει σπίτι του, τους δρόμους της αχαϊκής πρωτεύουσας. Η περίπτωση του βασανισμένου συμπολίτης είχε απασχολήσει πολλές φορές τα τοπικά ΜΜΕ, την αστυνομία αλλά και τα νοσοκομεία της περιοχής όπου αρκετές φορές είχε μεταφερθεί σε άθλια κατάσταση.

Όπως αναφέρει το thebest.gr, ο κυρ Χρήστος πέθανε τα ξημερώματα της Τρίτης. Αρχικά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου όμως άφησε την τελευταία του πνοή. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε συγκίνηση στην πόλη με αρκετούς να σχολιάζουν ότι κανείς φορέας δεν αναλάμβανε την φροντίδα του με αποτέλεσμα να περιφέρεται στους δρόμους.

«Πόνεσε πολύς κόσμος για τον Χρηστο… Δάκρυσε όλη η αστυνομία και όλο το ΕΚΑΒ που πήγαιναν καθημερινά να τον παραλάβουν λιπόθυμο και χτυπημένο», ανέφερε σε μια από τις αναρτήσεις της στο Facebook κάτοικος της Πάτρας που συγκινήθηκε από τον θάνατό του.

«Φορέας δεν αναλάμβανε την προστασία του… Έτσι περιφερόταν στους δρόμους. Τα αυτιά από τους φορείς αδιάφορα… Πονάω συνάνθρωποι Χριστουγεννιάτικα που υπάρχουν αδέσποτοι άνθρωποι στην πόλη μου, άρρωστοι και μικρά παιδιά. Κακοποιημένοι άνθρωποι έξω από βιτρίνες με λαμπάκια… Και οι κουστουμαρισμένοι, να αδιαφορούν… Ξενώνας ανύπαρκτος… Πρόνοιες Σύλλογοι και ΜΚΟ επίσης…», επισήμανε και πρόσθεσε:

«Καλό Παράδεισο Χρήστο μου… Δεν δολοφονήθηκες από αυτούς που πήγαν να σε κλέψουν αλλά από όλους εμάς τους λίγους και ανεπαρκείς που ακόμα δεν μάθαμε ούτε να ψηφίζουμε…».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:29