search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:59
MENU CLOSE

Μαξίμου: Να μας πει ο Μητσοτάκης ποιοι Ευρωπαίοι συμμετείχαν στη συναλλαγή για το Σκοπιανό

12.12.2018 11:39
Μαξίμου: Να μας πει ο  Μητσοτάκης ποιοι Ευρωπαίοι συμμετείχαν στη συναλλαγή για το Σκοπιανό - Media

 

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας επιδιώκει να κρατήσει το Μέγαρο Μαξίμου τις χθεσινές καταγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, ότι ο πρωθυπουργός αντάλλαξε τη μη περικοπή των συντάξεων με το Σκοπιανό.

Από το κυβερνητικό στρατόπεδο καλούν τη Νέα Δημοκρατία και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να απαντήσει, «ποιοι είναι οι Ευρωπαίοι ηγέτες που συμμετείχαν στη συναλλαγή με τον Πρωθυπουργό για ένα τόσο κρίσιμο εθνικό ζήτημα;».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Χθες ο κ. Μητσοτάκης είχε το θράσος να καταγγείλει ότι ο Πρωθυπουργός πούλησε τη Μακεδονία για να μην περικοπούν οι συντάξεις.

Επειδή δεν είμαστε σίγουροι εάν έχει καταλάβει τι είπε, τον καλούμε είτε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη, είτε να δώσει στοιχεία και ονόματα στον ελληνικό λαό και τη διεθνή κοινότητα.

Ποιοι είναι οι Ευρωπαίοι ηγέτες που συμμετείχαν στη συναλλαγή με τον Πρωθυπουργό για ένα τόσο κρίσιμο εθνικό ζήτημα;

Αναμένουμε άμεσα απαντήσεις» .

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, ασκώντας κριτική προς την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης κατηγόρησε τον Αλεξη Τσίπρα ότι «αντάλλαξε την μείωση των συντάξεων με τη Συμφωνία των Πρεσπών»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15