search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:03
MENU CLOSE

Θρίλερ με τη Μέι: Φαίνεται ότι… δεν πέφτει

12.12.2018 14:27
Θρίλερ με τη Μέι: Φαίνεται ότι... δεν πέφτει - Media

 

Σε πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται η πρόταση μομφής κατά της Βρετανής πρωθυπουργού Τερέζα Μέι, λίγες ώρες πριν την κρίσιμη ψηφοφορία της Κ.Ο. του Συντηρητικού Κόμματος.

Πληροφορίες του ΒΒC αναφέρουν ότι η Μέι έχει λάβει τη δημόσια στήριξη τουλάχιστον 158 βουλευτών των Τόρις, ενώ μόλις 33 έχουν δηλώσει ότι θα ψηφίσουν υπέρ της αποπομπής της.

Αν η Μέι ξεπεράσει τον αποψινό σκόπελο, τότε δεν θα μπορεί να κατατεθεί πρόταση μομφής εναντίον της για έναν ολόκληρο χρόνο. 

Αν χάσει, όμως, θα παραμείνει μεταβατική πρωθυπουργός μέχρι την ημερομηνία που θα καθοριστεί εσωκομματικά και σε διαβούλευση με την ηγεσία των Τόρις.

Στην περίπτωση ήττας της Μέι, ήδη θέση για την ηγεσία του κόμματος και την πρωθυπουργία της Βρετανίας έχουν λάβει τουλάχιστον επτά στελέχη του Συντηρητικού κόμματος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:59