18/07/2019 00:44:43
2.10.2009

Στην ΑRRENA των σπορ και της ψυχαγωγίας

Με τον καλύτερο τρόπο ο ραδιοφωνικός σταθμός Arrena Radio 89,2 έχει καταφέρει να συνδυάσει την αθλητική ενημέρωση και την ψυχαγωγία στα ερτζιανά.

Όπως λένε οι ίδιοι οι υπεύθυνοι του σταθμού, ασχολούνται με τα σπορ και με όλα τα άλλα. Το κοινό του σταθμού είναι κυρίως ανδρικό και ιδιαίτερα ενεργό και δυναμικό μιας και οι ακροατές βρίσκονται στην ηλικιακή κατηγορία 25-54, μέσης και ανώτερης - ανώτατης κοινωνικής τάξης και μόρφωσης, οι οποίοι είναι στην πλειονότητά τους εργαζόμενοι.

Στις εκπομπές του Arrena 89,2 εναλλάσσονται το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και τα υπόλοιπα σπορ, σε συνδυασμό με όποιο θέμα μπορεί να αφορά έναν σύγχρονο ακροατή. Ο ραδιοφωνικός σταθμός υποστηρίζει αξιόλογες θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, αθλητικά γεγονότα καθώς και πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα.

Την ίδια στιγμή, με τα ονόματα που βρίσκονται πίσω από τα μικρόφωνα του σταθμού έχουν πλεχτεί ιδιαίτερα θεματικά... ραδιοφωνικά δίπολα με αποτέλεσμα ελκυστικές ακροάσεις που επιβραβεύονται και στους πίνακες ακροαματικότητας, ιδιαίτερα στο δυναμικό κοινό 25-54 που ανέρχεται στο 3,5%.

Το ρόστερ του Arrena 89,2 απαρτίζουν οι αθλητικοί συντάκτες Βασίλης Σαμπράκος, Μανόλης Σαριδάκης, Νικόλας Βασιλαράς, Μιχάλης Μορφονιός, Γιάννης Ξενάκης, Γιάννης Σερέτης, Αλέξανδρος Λοθάνο, Βίκυ Δημητροπούλου, Γιώργος Μπιτσικώκος, Δημήτρης Μιχαλόπουλος, Μιχάλης Λαδόπουλος, Βίκυ Τσούτσου, Παύλος Σαχτούρης, Σάμης Κοέν, ενώ καθημερινά έχουν δική τους εκπομπή οι εφημερίδες «Η Πράσινη», «Φως των Σπορ» και «Ώρα των Σπορ».

Iδιαίτερη επιλογή οι Γιάννης Διακογιάννης, Μάκης Προβατάς, Στέλιος Σοφιανός, Γιώργος Καπουτζίδης, Δημήτρης Σταρόβας, Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, Αντώνης Ντηνιακός, Κώστας Κεφαλογιάννης, Ντέπυ Κουρέλου, Πάνος Διαμάντης, Δημήτρης Μενούνος, Κατερίνα Νινιού, Χριστίνα Γουλιελμίνο και Νάσος Γουμενίδης, που αποτελούν τις περισσότερες φορές το… μισό των ραδιοφωνικών διδύμων του Arrena 89,2.

Από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή 2 τη νύχτα με 6 το πρωί και το Σαββατοκύριακο 1 τη νύχτα με 8 το πρωί ο σταθμός παίζει μουσική που την έχουν επιλέξει οι παραγωγοί του Arrena 89,2 και καθημερινά υπάρχουν τα μονόλεπτα δελτία «Το Στοίχημα Σήμερα».

Παράλληλα, τέσσερις μήνες ζωής μετράει το site του σταθμού www.arrenaradio.com, το οποίο φτάνει ήδη τις 80.000 επισκέψεις τον μήνα. Ο... ηλεκτρονικός επισκέπτης της ιστοσελίδας μπορεί να ενημερωθεί για όλες τις εξελίξεις που «τρέχουν» στην επικαιρότητα – και όχι μόνο την αθλητική –, να διαβάσει και να ακούσει συνεντεύξεις και βέβαια να ακούσει ιντερνετικά τον Arrena 89,2.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.