search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:20
MENU CLOSE

Έγκλημα στη Ρόδο – Κρατούμενος Αυλώνα για 19χρονο: «Δεν γλιτώνει όπου κι αν πάει…»

13.12.2018 07:50
Έγκλημα στη Ρόδο - Κρατούμενος Αυλώνα για 19χρονο: «Δεν γλιτώνει όπου κι αν πάει...» - Media

 

Μαρτυρία ενός από τους κρατούμενους του Αυλώνα για το συμβάν του ξυλοδαρμού του 19χρονου φερόμενου ως δράστη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, δημοσιοποίησε το Open TV.

Όπως αναφέρει το «|Έθνος», κρατούμενος από τις φυλακές του Αυλώνα, που συμμετείχε στον ξυλοδαρμό του 19χρονου, είπε ότι το μέλλον του φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο, είναι προδιαγεγραμμένο… « Και να μην επιστρέψει, σε οποιαδήποτε και να πάει σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και να πάει σε οποιαδήποτε απομόνωση, δεν πρόκειται να τον προστατεύσει κανένας…» τόνισε με νόημα.

Αναφερόμενος στο συμβάν, ο κρατούμενος είπε: «Μας ειδοποίησε (…) με ένα νεύμα ότι ο άνθρωπος είναι ένας από τους δύο. Δεν αντιδράσαμε κατευθείαν. Δεν ξέρω πώς κράτησα την ψυχραιμία μου, εγώ τουλάχιστον, αλλά ήθελα να δω τι θα μου πει ο ίδιος.

Εμένα προσωπικά μου είπε ότι τον πιάσανε με 2-3 τσιγάρα χασίς και μόλις τέλειωσε τη φράση του, του έδωσα τρία δευτερόλεπτα να το σκεφτεί μήπως είναι ζαλισμένος από το ταξίδι…

Πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί οι άνθρωποι, γιατί να είναι έξω σε τέσσερα χρόνια αυτά τα κτήνη; Δεν μπορούσαν να την κουμαντάρουν δύο άντρες και προτίμησαν να την σκοτώσουν γιατί ήταν και δυο μέτρα κορίτσι και παρόλο που την χτυπήσανε την πέταξαν και σαν σκυλί από τα βράχια; Σε ζώο δεν το κάνεις αυτά τα πράγματα όσο άρρωστος κι αν είσαι. Υπάρχουν κάποιοι άγραφοι κανόνες στην φυλακή.

Για το βίντεο επεσήμανε: «Δεν είναι τίποτα αυτό, δεν είναι τίποτα… Κάποια πράγματα δεν γίνεται να τα δείξουμε ούτε στο διαδίκτυο. Και να μην επιστρέψει, σε οποιαδήποτε φυλακή και να πάει, σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και να πάει, σε οποιαδήποτε απομόνωση, δεν πρόκειται να τον προστατεύσει κανένας.

Καλώς ή κακώς ήρθε ο ένας σε εμάς. Είπαμε να τον αναλάβουμε εμείς οι Έλληνες, γιατί αν τον αναλάβουν οι Αλβανοί, οι πατριώτες του, θα τον τελειώσουν πολύ γρήγορα…»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:14