10/12/2019 05:20:00

Ψηφίζει τον προϋπολογισμό ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γ. Σαρίδης 

Ψηφίζει τον προϋπολογισμό ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γ. Σαρίδης  - Media

 

«Υπάρχουν τρεις λόγοι που με εμποδίζουν να καταψηφίσω τον προϋπολογισμό», είπε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Ιωάννης Σαρίδης και προσέθεσε: «Πρώτον, μετά από χρόνια ο προϋπολογισμός γράφτηκε στην Ελλάδα από Έλληνες. 

Δεύτερον, όσο λίγα και αν δίνει -τα έχω χαρακτηρίσει ψίχουλα πολλές φορές- δίνει τα περισσότερα εδώ και πολλά χρόνια. Τρίτον αποκαθιστά αδικίες και βάζει τέλος στην κατρακύλα».

Ο κ. Σαρίδης κάλεσε την κυβέρνηση να εξετάσει πρόταση νόμου που έχει καταθέσει για την προστασία ευάλωτων στρωμάτων «για να πιστέψει το άνοιγμά της προς το κέντρο, το κέντρο που υπηρέτησε και υπηρετεί».

Πάντως, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων είναι καιρό «ξένο σώμα» από το κόμμα καθώς είχε και επεισόδιο με τον πρόεδρο του κόμματος Βασίλη Λεβέντη, το οποίο δεν θεωρήθηκε ποτέ λήξαν. 

Ο Βασίλης Λεβέντης βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς σε περίπτωση διαγραφής του βουλευτή θα πέσει κάτω από το όριο των 5 βουλευτών που απαιτούνται για τη συγκρότηση Κοινοβουλευτικής Ομάδας και αυτομάτως αυτή θα διαλυθεί. Παραδοσιακά ο κρατικός προϋπολογισμός ενέχει χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, γι’ αυτό και η στάση του κ. Σαρίδη τροφοδοτεί τα σενάρια περί αποχώρησής του από την Ένωση Κεντρώων και την ένταξη του στον ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.