search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:09
MENU CLOSE

Αυτός θα είναι ο «Τσακαλώτος» του Κώστα Γαβρά (Photo)

13.12.2018 10:45
Αυτός θα είναι ο «Τσακαλώτος» του Κώστα Γαβρά (Photo) - Media

 

Τη μεταφορά του βιβλίου “Ανίκητοι Ηττημένοι” στη μεγάλη οθόνη πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Κώστας Γαβράς, με τον Έλληνα σκηνοθέτη να βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση των προσώπων που θα υποδυθούν τους χαρακτήρες του έργου.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο ρόλος του Γιάνη Βαρουφάκη δόθηκε στον Γιάννη Στάνκογλου, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα του «Εθνους» τον Ευκλείδη Τσακαλώτο αναμένεται να υποδυθεί ο Δημήτρης Τάρλοου.

Ο Δημήτρης Τάρλοου είναι σκηνοθέτης, μεταφραστής και ηθοποιός. Έχει γεννηθεί στην Αθήνα το 1966. Έχει σπουδάσει υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Εργάστηκε ως ηθοποιός στο θέατρο και στην τηλεόραση για δεκαπέντε χρόνια, προτού δημιουργήσει τη δική του θεατρική εταιρία. Η πρώτη του θεατρική παραγωγή «Το Κτήνος στο Φεγγάρι» του Ρίτσαρντ Καλινόφσκι ήταν sold out για δύο συνεχόμενα χρόνια.

Πλέον, ο Κώστας Γαβράς αναζητά το πρόσωπο που θα υποδυθεί τον πρωθυπουργό. Αν και έχουν ακουστεί κάποια ονόματα, δεν έχει επιβεβαιωθεί ποιος θα ενσαρκώσει τον Αλέξη Τσίπρα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:08