search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:29
MENU CLOSE

Συνέδριο ΝΔ: Με Onirama θα γλεντήσουν στη «γαλάζια παράταξη»

13.12.2018 11:46
Συνέδριο ΝΔ: Με Onirama θα γλεντήσουν στη «γαλάζια παράταξη» - Media

 

Στη δυναμική επανεκκίνηση του κόμματος με το βλέμμα στραμμένο στις κάλπες του 2019 και την περαιτέρω ενδυνάμωση του κομματικού μηχανισμού στοχεύει το 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 14-15-16 Δεκεμβρίου, στο εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 3.000 σύνεδροι και περισσότεροι από 2.000 παρατηρητές θα μετάσχουν στις εργασίες του συνεδρίου, που θεωρείται η κορυφαία πολιτική διαδικασία της «γαλάζιας» παράταξης.

Στο πρόγραμμα του Σαββάτου μετά τις 19.00 που σταματά και η υποβολή Υποψηφιοτήτων για την νέα Πολιτική Επιτροπή, θα υπάρξει μουσική εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες  στην μουσική εκδήλωση στο συνέδριο της ΝΔ θα τραγουδήσουν οι Onirama. Το ελληνικό συγκρότημα της ποπ ροκ σκηνής με τις μεγάλες επιτυχίες αναμένεται να χαρίσει μία μεγάλη μουσική βραδιά στα στελέχη και τους φίλους της ΝΔ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:29