search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:10
MENU CLOSE

Η πιο λαμπερή βραδιά από τον ΟΠΑΠ για τα παιδιά

13.12.2018 11:51
Η πιο λαμπερή βραδιά από τον ΟΠΑΠ για τα παιδιά - Media

 

Το κορυφαίο φιλανθρωπικό Gala για τα 60 χρόνια από την ίδρυσή του, πραγματοποιεί ο ΟΠΑΠ για ένα καλό σκοπό, αφιερωμένο στα παιδιά. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα κατευθυνθούν για τη στήριξη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ), δύο αναγνωρισμένων φορέων, με αποστολή τη στήριξη παιδιών που έχουν ανάγκη.

Η συμμετοχή του επιχειρηματικού κόσμου στο συγκεκριμένο Gala είναι ήδη πολύ μεγάλη, καθώς οι μεγάλες πρωτοβουλίες που υλοποιεί ΟΠΑΠ αγκαλιάζονται πάντα με ιδιαίτερη θέρμη. Αντίστοιχη είναι και η συμμετοχή κορυφαίων καλλιτεχνών οι οποίοι αφιλοκερδώς θα δώσουν δυναμικό παρόν σε ένα μοναδικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Παράλληλα, πολλές εκπλήξεις και μοναδικές εμπειρίες περιμένουν όλους όσοι θα βρεθούν στο Gala, την ερχόμενη Τρίτη 18 Δεκεμβρίου.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:10