search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:06
MENU CLOSE

H πιο καθυστερημένη πτήση στην Ευρώπη για το 2018 ξεκινούσε από την Ελλάδα

13.12.2018 12:25
H πιο καθυστερημένη πτήση στην Ευρώπη για το 2018 ξεκινούσε από την Ελλάδα   - Media

 

Μπορεί η AirHelp να κατάτεταξε το αεροδρόμιο της Αθήνας Ελευθέριος Βενιζέλος έως το δέυτερο καλύτερο στην Ευρώπη όμως από τα στατιστικά της εταιρείας προέκυψε και μία «χρυσή πατάτα» στις αερομεταφορές για ένα δρομολόγιο που ξεκινάει από την χώρα μας.

Πρόκειται για την πτήση που συνδέει την Μύκονο με το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ στο Λονδίνο η οποία είναι η πλέον καθυστερημένη στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιευσε ο Independent, οι πτήσεις που πραγματοποιήθηκαν από το Νησί των Ανέμων προς το αεροδρόμιο του Λονδίνου, την περίοδο Ιανουάριος Οκτώβριος 2018, απογειώθηκαν 3 στις τέσσερις φορές (75,21%) με καθυστέρηση. Η σύνδεση Λισαβόνας με το αεροδρόμιο Τσιαμπίνο της Ρώμης και της Λισαβόνας με τις Βρυξέλλες ακολοθούν στην δεύτερη (74,36% περιπτώσεις καθυστέρησης) και στην τρίτη θέση (73,99%) στην Ευρώπη.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, τα βρετανικά αεροδρόμια έρχονται πρώτα σε καθυστερήσεις (σ.σ. αφορά καθυστερήσεις στην απογείωση για πάνω από 15 λεπτά) καθώς “εμπλέκονται” στις 50 από τις 100 πιο καθυστερημένες πτήσεις στην Ευρώπη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:05