search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:08
MENU CLOSE

Τα αρρωστημένα μηνύματα παιδεραστή αστυνομικού: Είσαι αρκετά μεγάλη ηλικιακά, μωρό μου

13.12.2018 14:42
Τα αρρωστημένα μηνύματα παιδεραστή αστυνομικού: Είσαι αρκετά μεγάλη ηλικιακά, μωρό μου - Media

 

Στο φως της δημοσιότητας βγήκαν τα αρρωστημένα μηνύματα που έστελνε ένας παιδεραστής αστυνομικός στα νεαρά θύματά του.

Ο 30χρονος Ίαν Νοντ καταδικάστηκε σε 25 έτη κάθειρξης για 37 αδικήματα συμπεριλαμβανομένου του βιασμού και της σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος 13χρονου κοριτσιού και της διαδικτυακής σεξουαλικής προσέγγισης άλλων νεαρών θυμάτων.

Χρησιμοποιώντας ένα ψεύτικο προφίλ στο Facebook, ο Νοντ είπε σε ένα θύμα: «Ωωω, είσαι ακόμα 13 … αυτό είναι τόσο σέξι … σε απασχολεί η διαφορά ηλικίας;». Όταν το παιδί δεν απάντησε, το βομβάρδισε με μηνύματα. Ανάμεσα σε αυτά, έγραφε: «Είσαι αρκετά μεγάλη ηλικιακά, μωρό μου. Τα κορίτσια κάνουν σεξ όταν είναι 10 και 11 αυτές τις μέρες».

Ζήτησε επίσης ότι τα νεαρά κορίτσια να του στείλουν συγκεκριμένες φωτογραφίες και όταν εκείνα αρνήθηκαν, τα απειλούσε. Μάλιστα, σε ένα κορίτσι που του είπε ότι έσπασε την κάμερα, απάντησε: «Όχι, δεν το έκανες. Αν θέλεις να μου λες ψέματα, τότε θα πληρώσεις το τίμημα.

Λοιπόν, απλά θα στείλω μήνυμα σε όλους τους φίλους σου … Με αρρωσταίνει που με κοροϊδεύεις εσύ».

Ο 30χρονος αρνήθηκε τον ισχυρισμό ότι βίασε το 13χρονο κορίτσι και ισχυρίστηκε ότι το κορίτσι είπε πως τον αγαπούσε. Κατά τη διάρκεια της δίκης του είπε στους ενόρκους «φάνηκε να το απολαμβάνει» και παραδέχτηκε ότι της είπε «Να με αποκαλείς daddy (μπαμπά)».

«Ήταν απλώς για να με ανάβει. Με ενθουσίαζε», πρόσθεσε. Ο Νοντ πήρε την έφηβη από το σπίτι της, όταν η μητέρα της έλειπε και την πήγε σε έναν απόμερο δρόμο του Λονδίνου. Έπειτα, πήγαν στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου του, όπου έκαναν σεξ, ενώ ο Νοντ τραβούσε φωτογραφίες και βίντεο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33