search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:14
MENU CLOSE

Η Ντέμι Λοβάτο στην κορυφή της… Google (Photos-Video)

13.12.2018 16:03
Η Ντέμι Λοβάτο στην κορυφή της… Google (Photos-Video) - Media

 

Η Google έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τους μουσικούς καλλιτέχνες, για τους οποίους έγιναν οι περισσότερες αναζητήσεις στην πλατφόρμα το 2018.

Η ποπ σταρ, Ντέμι Λοβάτο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο από υπερβολική δόση ναρκωτικών και την παραμονή της στη συνέχεια σε κέντρο απεξάρτησης.

Η τραγουδίστρια πρόσφατα προτάθηκε για βραβείο Grammy στην κατηγορία Καλύτερο Ντουέτο για την εμφάνισή της ως guest στο τραγούδι της Κριστίνα Αγκιλέρα “Fall in Line”.

Το τραγούδι της Ντέμι Λοβάτο έγινε 4 φορές πλατινένιο στις ΗΠΑ το φετινό καλοκαίρι.

Στη δεύτερη θέση είναι το συγκρότημα Spice Girls. Το 2018 πύκνωσαν οι φήμες περί επικείμενης επανασύνδεσης του συγκροτήματος, οι οποίες τελικά επαληθεύθηκαν τον περασμένο χρόνο, όταν επιβεβαιώθηκε η επιστροφή της βρετανικής γυναικείας μπάντας.

Στην τρίτη θέση είναι η Cardi B. η οποία κυκλοφόρησε το ντεμπούτο σόλο άλμπουμ της “Invasion of Privacy” τον περασμένο Απρίλιο.

Η ράπερ στη συνέχεια βρέθηκε σε πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα για τον καυγά της με τη Νίκι Μινάζ και τον χωρισμό από τον σύζυγό της, Offset, μέλος των Migos.

Ο Τσάιλιντις Γκαμπίνο κατέλαβε την τέταρτη θέση μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού με πολιτικό μήνυμα “This is America”. Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού σκηνοθετημένο από τον Χίρο Μουράι προκάλεσε εκτεταμένες συζητήσεις για την πληθώρα κρυφών νοημάτων και την προκλητική έκφρασή του. Αναφορές στα σκίτσα του Τζίμ Κρόου (καρικατούρα μαύρου δούλου που εμφανιζόταν στις αμερικανικές επιθεωρήσεις του 19ου αιώνα από τον οποίο πήραν το όνομα νόμοι που επέβαλαν τον φυλετικό διαχωρισμό στις νότιες πολιτείες μετά τον εμφύλιο πόλεμο) και εικόνες ένοπλης βίας συνθέτουν το βίντεο.

Η λίστα με τους 10 μουσικούς με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google είναι:

Demi Lovato

Spice Girls

Cardi B

Childish Gambino

Tallia Storm

George Ezra

Sigrid

Fleur East

Kendrick Lamar

Rick Ross

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:10