search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:06
MENU CLOSE

Μυστήριο με τη διαγραφή του Instagram παίκτριας του GNTM (Photo)

13.12.2018 17:00
Μυστήριο με τη διαγραφή του Instagram παίκτριας του GNTM (Photo) - Media

 

Στην καταγγελία ότι άγνωστοι διέγραψαν το λογαριασμό της παίκτριας του GNTM Άννας Αμανατίδου στο Instagram προχώρησε η αδελφή της, Ελένη.

Η Άννα Αμανατίδου, πριν μπει στο ριάλιτι μόδας είχε έντονη δραστηριότητα στο Instagram και είχε πολλούς ακόλουθους.

Ωστόσο, όπως κατήγγειλε η αδελφή της, ο λογαριασμός έχει… εξαφανιστεί, αποδίδοντας το γεγονός σε «εντάσεις» γύρω από το πρόσωπο της παίκτριας.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Αμανατίδου έγραψε στα social media:

«Από την πρώτη κιόλας μέρα στην audition του GNTM ξεκίνησαν οι “εντάσεις” γύρω από το πρόσωπο της αδερφής μου! Μια από την κριτική επιτροπή… και στη συνέχεια από διάφορες συμπεριφορές κοριτσιών μέσα αλλά και ΕΞΩ από το σπίτι του GNTM. Αυτές τις μέρες ήρθαν στα χέρια μου και κάτι ψεύτικα δημοσιεύματα (ας μην εμβαθύνω περισσότερο). Τώρα, παραβιάζουν τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και της διαγράφουν το προφίλ.
 
Μπορώ να καταλάβω ότι ο καθένας έχει τη δική του άποψη και τη δική του κριτική. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί τόση φασαρία; Τόση κακία; Ποιον ενόχλησε τέλος πάντων; Σε λίγο καιρό όλα αυτά θα είναι παρελθόν που κανείς δεν θα θυμάται. Αλλά η ποιότητα του ανθρώπου δεν αλλάζει!! Αννούλα δείξε δύναμη και φτάσε όπου μπορείς, ήδη είσαι κερδισμένη από εμπειρίες!!! Σ’ αγαπάμε, πάντα δίπλα σου».
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:05