search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 02:18
MENU CLOSE

Σοκ για ΠΑΟΚ: 1-3 από ΜΠΑΤΕ, γιούχες και αποκλεισμός (Video)

13.12.2018 18:54
Σοκ για ΠΑΟΚ: 1-3 από ΜΠΑΤΕ, γιούχες και αποκλεισμός (Video) - Media

Το όνειρο της πρόκρισης στους “32” για τον ΠΑΟΚ έσβησε πριν καλά καλά ωριμάσει, μετά την ήττα από την πολύ καλή ΜΠΑΤΕ με 1-3 στην Τούμπα. Η ομάδα από την Λευκορωσία ήταν πιο διαβασμένη και κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο όταν μάλιστα πέτυχε και τα τρία της τέρματα με τους Σκάβις (17΄) Σίγκνεβιτς (42΄ πέναλτι, 45΄+1). Ο Δικέφαλος έμοιαζε να μην μπορεί να αντιδράσει και γιουχαϊστηκε από τους οπαδούς του στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ μείωσε στο 59΄ με τον Πρίγιοβιτς αλλά δεν αρκούσε αυτό για να πάρει μπροστά ο ΠΑΟΚ και να φθάσει σε καλύτερο αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο από το 62΄, λόγω αποβολής του Σίγκνεβιτς.

 

 

 

Εμφανώς απογοητευμένοι από την έκβαση του αγώνα αλλά κυρίως από την εμφάνιση της ομάδας τους, οπαδοί του ΠΑΟΚ αποδοκίμασαν έντονα τη στιγμή που ο διαιτητής οδήγησε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39