search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:53
MENU CLOSE

Η Ρωσία «βρυχάται»: Επίσημη «πρώτη» για το μαχητικό MiG-35 (VIdeo)

13.12.2018 19:24
Η Ρωσία «βρυχάται»: Επίσημη «πρώτη» για το μαχητικό MiG-35 (VIdeo) - Media

 

Με όνομα βαρύ σαν ιστορία, το MiG-35 ετοιμάζεται να ενταχθεί λειτουργικά στο οπλοστάσιο της Ρωσίας και το υπουργείο Άμυνας της χώρας παρουσίασε το νέο ελαφρύ μαχητικό με ένα εντυπωσιακό βίντεο.

Αν και κατατάσσεται στα ελαφρά μαχητικά, το MiG-35 είναι το πιο προηγμένο τζετ της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας, με τεράστια ακτίνα δράσης και τρομακτικές καταστροφικές ικανότητες, καθώς μπορεί να στοχεύσει ταυτόχρονα έξι ιπτάμενους και τέσσερις επίγειους στόχους.

Επίσης, μπορεί να παρακολουθήσει ως και 30 εναέριους στόχους σε απόσταση ως 160 χιλιόμετρα, ενώ ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί η φήμη που το θέλει να φέρει και όπλα λέιζερ, αν και κάτι τέτοιο δεν υπήρχε στο βίντεο.

Η Ρωσία εκτιμά ότι το μαχητικό θα είναι έτοιμο για δράση ως το 2020, οπότε και θα αντικαταστήσει παλαιότερα αεροσκάφη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδιαφέρον για την αγορά του έχουν εκφράσει περίπου τριάντα χώρες.

Πληροφορίες: Russia Today

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30