search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:24
MENU CLOSE

Γαλλικά ΜΜΕ: Νεκρός ο δράστης της επίθεσης στο Στρασβούργο

13.12.2018 20:28
Γαλλικά ΜΜΕ: Νεκρός ο δράστης της επίθεσης στο Στρασβούργο  - Media

Ο Σερίφ Σεκάτ, ο δράστης της επίθεσης στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου, όπου έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι την Τρίτη, σκοτώθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία.

Σύμφωνα με το France Info, ο καταζητούμενος κρυβόταν σε μια αποθήκη στο Πλεν-ντε-Μπουσέρ, στη συνοικία Μεϊνό, πολύ κοντά στο Νεντόρφ, την περιοχή όπου θεάθηκε για τελευταία φορά μετά την επίθεση.

Στην περιοχή αυτή ήταν σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα πάντα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ο Σεκάτ είχε όπλο και μαχαίρι και ήταν εκείνος που πυροβόλησε πρώτος, εναντίον ενός περιπολικού της αστυνομίας.

Δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής αν υπάρχουν τραυματίες μεταξύ των αστυνομικών.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Κριστόφ Καστανέρ, είχε ανακοινώσει ότι η χριστουγεννιάτικη αγορά, που παρέμενε κλειστή τις τελευταίες ημέρες, θα επαναλειτουργήσει κανονικά την Παρασκευή.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:23