search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:24
MENU CLOSE

Ενδοκυβερνητική τρικυμία με αναδιπλώσεις επί αναδιπλώσεων – Η πίεση σε Τσίπρα και στο βάθος… εκλογές 

14.12.2018 06:56
Ενδοκυβερνητική τρικυμία με αναδιπλώσεις επί αναδιπλώσεων - Η πίεση σε Τσίπρα και στο βάθος… εκλογές  - Media

 

Άλλα λέει το πρωί και άλλα το απόγευμα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σχετικά με την στάση που θα τηρήσει εάν ολοκληρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο κ. Καμμένος θα αποσύρει σύσσωμο το κόμμα από την κυβέρνηση αφού κυρωθεί η συμφωνία στα Σκόπια, αλλά προτού ψηφιστεί στην ελληνική Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το στρατόπεδο του κ. Καμμένου ασκεί πιέσεις στον πρωθυπουργό ώστε να τον πείσει να μην φέρει προς κύρωση στην Βουλή την συμφωνία για το ονοματολογικό.

Όπως είπαν, ο Αλέξης Τσίπρας θα μπορούσε να αποχωρήσει από την συμφωνία επικαλούμενος αλυτρωτικές δηλώσεις από την πλευρά του σκοπιανού ομολόγου του Ζόραν Ζάεφ.

Στην ουσία, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ φοβούμενος ότι η στρατηγική του Μαξίμου είναι εθνικές εκλογές πριν τις ευρωεκλογές και αφού ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών στην ελληνική βουλή, χτυπάει την πόρτα και ενημερώνει ότι η στήριξη του δεν είναι βέβαιη. Σύμφωνα με πληροφορίες κ. Καμμένος, φοβάται εκλογικό αιφνιδιασμό από το Μαξίμου και προειδοποιεί με βολές. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:23