18/10/2019 13:37:08

Ρομπότ παραγωγής «τρελάθηκε» και κάρφωσε με 10 τεράστια καρφιά τον εργάτη που το χειριζόταν (Σκληρές Photo&Video)

Ρομπότ παραγωγής «τρελάθηκε» και κάρφωσε με 10 τεράστια καρφιά τον εργάτη που το χειριζόταν (Σκληρές Photo&Video)  - Media

 

Το περιστατικό συνέβη σε εργοστάσιο στην επαρχία Χουνάν στην Κίνα. Ήταν η νυχτερινή βάρδια και ο 49 χρονων εργάτης χειριζόταν ένα ρομπότ παραγωγής στην αλυσίδα του εργοστασίου.

Ξαφνικά και δίχως λόγο (προφανώς συνέβη κάποια βλάβη στα κυκλώματα) το ρομπότ-βραχίονας άρχισε να μην υπακούει στις εντολές του εργάτη. Γύριζε σαν τρελό δεξιά και αριστερά και αντί να καρφώνει τα ατσάλινα καρφιά εκεί που έπρεπε γάζωσε το κορμί του ανθρώπου. Συνολικά του κάρφωσε 10 καρφιά μήκους άνω των 30 εκατοστών το καθένα.

Αμέσως η παραγωγή σταμάτησε και οι συνάδελφοι του τον απομάκρυναν από τον τρελλαμένο ρομποτικό βραχίονα. Ο εργάτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως για καλή του τύχη δεν είχε χτυπηθεί κάποιο ζωτικό όργανο.

Αφού του αφαίρεσαν τα καρφιά, ο άνδρας νοσηλεύεται στην εντατική και όπως λένε οι γιατροί δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.