28/11/2020 09:59:51

Παπάς βουτάει βάναυσα το κεφάλι παιδιού μέσα στην κολυμπήθρα «για να βγει ο Διάβολος από μέσα του» (Video)

Παπάς βουτάει βάναυσα το κεφάλι παιδιού μέσα στην κολυμπήθρα «για να βγει ο Διάβολος από μέσα του» (Video)   - Media

 

Αυτό δεν ήταν βάπτιση, ήταν βασανιστήριο για το παιδί που βαπτιζόταν. Στη Ρωσία στην πόλη Γεσεντούκι, ένας παπάς ο Ιλία Σεμιλέτοφ έχει έναν ξεχωριστό τρόπο να βαπτίζει τα παιδιά. Έναν τρόπο σοκαριστικό και βάναυσο. Τα βουτάει με δύναμη και βία στην κολυμπήθρα για να βγει ο σατανάς από μέσα του. Το μωρό ουρλιάζει αλλά ο παπάς συνεχίζει απτόητος.

Οι γονείς του 2χρονου κοριτσιού μάλιστα, το οποίο βαπτιζόταν στέκονται απαθείς και κοιτούν με ευλάβεια τον παπά για τον οποίο είναι ευγνώμωνες, όπως είπαν, που δέχτηκε να τους βαπτίσει το παιδί.

Ο συγκεκριμένος ιερέας θεωρεί ότι η βάπτιση σε μαγαλύτερη παιδιά πρέπει να γίνεται με βίαιο τρόπο προκειμένου να σπάει ο σατανάς και να βγαίνει από μέσα τους.

Ο σάλος που έχει προκληθεί στη Ρωσία είναι μεγάλος σε σημείο να παρέμβει η ίδια η εκκλησία και να πει ότι πρόκειται να λάβει μέτρα κατά του παπά.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.