search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:34
MENU CLOSE

Έξαλλη με γνωστό ποδοσφαιριστή η Τραϊάνα Ανανία: – Στη δημοσιότητα το μήνυμα που την εξόργισε (Video)

14.12.2018 08:43
Έξαλλη με γνωστό ποδοσφαιριστή η Τραϊάνα Ανανία: - Στη δημοσιότητα το μήνυμα που την εξόργισε (Video) - Media

 

Έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Συμμαθητές», αλλά έμεινε στη μνήμη πολλών από το τσιφτετέλι που είχε χορέψει στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» Μάλιστα, φέτος ταξίδεψε στη Μαδαγασκάρη, καθώς συμμετείχε στο Nomads.

Η ηθοποιός είχε ένα απίστευτο ξέσπασμα στο Instagram με αφορμή ένα μήνυμα που έλαβε από γνωστό ποδοσφαιριστή.

«Τι κάνεις εσύ;» έγραψε ο ποδοσφαιριστής με την ηθοποιό να γίνεται έξαλλη για τον Ενικό που χρησιμοποίησε από τη στιγμή που οι δυο τους δε γνωρίζονταν. «Καλημέρα. Δε σας γνωρίζω. Ο ενικός;» ήταν η απάντησή της για να λάβει το μήνυμα του ποδοσφαιριστή: «Οκ. Χαχαχα. Συγγνώμη που σας ενόχλησα».

«Στον άνθρωπο με κακή αγωγή, το θάρρος γίνεται θράσος, η σοφία σχολαστικότητα, η ευφυΐα κοροϊδία, η απλότητα βαναυσότητα και η καλοσύνη γίνεται κολακεία» απάντησε η Ταϊάνα ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε με print screen ολόκληρη τη συνομιλία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κατόπιν έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook που άφησε άναυδους τους πάντες…

«Απ’την αρχή! Έλαβα ένα μήνυμα στα direct του Instagram. Ένας άνδρας μετά από ένα like και ένα follow, μου έστειλε μήνυμα..μου έστειλε « Καλημέρα !τι κάνεις εσύ;»…λες και έχει καιρό να ακούσει νέα μου…λες και είμαστε φίλοι ή συνεργάτες ή γνωστοί ή πρώην….η όλα μαζί τα προηγούμενα…Ατύχησε όμως γιατί τίποτα από όλα αυτά δεν είναι- συν ότι αυτή τη φορά δεν διάβασε το μήνυμα κάποια που ίσως και να έσκιζε το βρακί της για κάποιον που κλωτσάει μια μπάλα, διακρίνεται και αμοίβεται υψηλά. Όπως και να ‘χει το θέμα δεν είναι προσωπικό καθώς δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για την καριέρα του ανθρώπου αυτού και το σημερινό αποτελεί το γνωστό κερασάκι.

Με τον τρόπο που του απάντησα μπορεί να έχασα την ευκαιρία μου να με καλέσει vip στα μπουζούκια την επόμενη Κυριακή ή κάποια άλλη Κυριακή και να γνωριστούμε(εικάζω την έκβαση της γνωριμίας βάσει της εμπειρίας μου σε παρόμοια περιστατικά)…. απεναντίας μου είπε «είσαι άρρωστη που ανέβασες τη συνομιλία μας θα κινηθώ δικαστικώς»…Θα μπορούσε να μου ζητήσει ταπεινά να το κατεβάσω ..όμως όχι ήθελε να με κάνει να φοβηθώ να νιώσω ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΜΩΡΕΕΕΕ…κοινοποίησα τη συνομιλία οπως πολύ συχνά κάνω σε περιπτώσεις που με εξοργίζουν.

(…) Είμαι μια γυναίκα.Είμαι μια γυναίκα 29 χρόνων που από πάντα δεχόμουν σεξιστικά σχόλια,σεξιστικές απειλές,ματιές με λαγνεία να με ξεβρακώνουν, βρισιές πολλές μια συνεχόμενη απειλή στην ατμόσφαιρα από ανδρικά μόρια γύρω μου.

(…) Ο Θεός «άνδρες» σας έδωσε παραπάνω μύες για να κυνηγάτε τροφή να δημιουργείτε ηπείρους ,να αντέχετε τις κακουχίες,να νικάτε κινδύνους υπεράνθρωπους,να προστατεύετε γυναίκα και παιδί…. Ήμουν 14 όταν παρενοχλήθηκα σεξουαλικά από τον υπάλληλο του δήμου που δούλευε στο μπαλέτο που πήγαινα. Πριν 7 χρόνια ένας μασέρ μου έβαλε χέρι και όταν τον σταμάτησα μου είπε «Έλα αφού σε όλες αρέσει» και μετά έκλαιγε για να μην το μάθει η γυναίκα του ..ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ;

(…) Μην ξεδιπλώνετε άλλο την τραγική πλευρά σας αγόρια και άνδρες. Ψαχτείτε στους ψυχολόγους και δουλέψτε με την πάρτη σας.

Η απάντηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου

«Έχω πέσει από τα σύννεφα. Έστειλα απλά μια “Kαλημέρα τι κάνεις…” και αυτή άρχισε να μου τη λέει και δημοσιοποίησε τη συνομιλία χωρίς εγώ να έχω καμία κακή διάθεση και πρόθεση απέναντί της. Δεν ήξερα καν ποια είναι και απορώ γιατί έχει πάρει τόσο μεγάλη διάσταση μια “Καλημέρα”», είπε ο γνωστός ποδοσφαιριστής μιλώντας για το ζήτημα στην εκπομπή «Τι λέει»;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15