search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:19
MENU CLOSE

Η on air «εξομολόγηση» της Καινούργιου για το πένθος στην οικογένειά της (Video)

14.12.2018 11:14
Καινούργιου για Κορομηλά: «Δε θέλω όταν μεγαλώσω να δίνω συνεντεύξεις και να είμαι τόσο πικρόχολη» - Media

 

Ντυμένη στα μαύρα εμφανίστηκε στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Παρασκευής καθώς την Πέμπτη έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της παππούς.

Αν και αρχικά απέφυγε να αναφερθεί στο θλιβερό γεγονός, ένα σχόλιο της Βίκυς παγιατάκη στάθηκε αφορμή ώστε να μιλήσει για την απώλεια που βιώνει με την οικογένειά της.

«Το μοιράστηκα στο Instagram, δεν ήθελα να το πω στην εκπομπή… Έχασα τον παππού μου χθες. Ήταν ένας άνθρωπος που πραγματικά μεγαλώσαμε μαζί του, πέθανε στα 88 του χρόνια. Πολλές φορές λέμε «έφυγε πλήρης ημερών»… Δεν έφυγε πλήρης ημερών γιατί ο παππούς μου ήταν πάρα πολύ καλά, ήθελε πολύ να ζήσει, πήρε πολύ αγάπη και είναι λίγο δύσκολα η οικογένειά μου. Είναι η πρώτη φορά που ζω μια απώλεια. Παρ’ όλα αυτά είμαστε πολύ αγαπημένοι και δεμένοι, τον θυμόμαστε και είμαστε πολύ περήφανοι που είχαμε έναν τόσο υπέροχο παππού. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα» είπε η παρουσιάστρια εμφανώς συγκινημένη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:08