search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:35
MENU CLOSE

Πώς πανηγύρισε την πρόκριση του Ολυμπιακού ο Νίκος Χατζηνικολάου

14.12.2018 11:44
Τηλεθέαση: Άνοδος για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 - Media

 

Άκρως ικανοποιημένους άφησε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού η πρόκριση των Ερυθρόλευκων επί της Μίλαν. Με μια σπουδαία νίκη, οι Πειραιώτες πέρασαν με 3-1 στη φάση των «32» του Europa League επί της σπουδαίας ιταλικής ομάδας.

Το αθλητικό αυτό γεγονός συζητήθηκε σε όλη την Ευρώπη και απασχόλησε ιδιαιτέρως και την εγχώρια showbiz. Ένας από αυτούς ήταν και ο Νίκος Χατζηνικολάου ο οποίος ουδέποτε έχει κρύψει την υποστήριξή του στον Ολυμπιακό.

Ο γνωστός εκφωνητής του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 που πολλές φορές μάλιστα παρακολουθεί από κοντά τις προσπάθειες της αγαπημένης του ομάδας, μετά το τέλος του αγώνα ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το σήμα της ομάδας του γράφοντας: «Τεράστια πρόκριση! Θρυλική! Η Μίλαν υποκλίθηκε στον @olympiacosfc ! Vamos! #olympiakos».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:31