17/06/2019 13:12:35

Παπαγεωργόπουλος: Πληρώνω εδώ και οκτώ χρόνια ένα δικαστικό λάθος

Παπαγεωργόπουλος: Πληρώνω εδώ και οκτώ χρόνια ένα δικαστικό λάθος - Media

 

Πληρώνω εδώ και οκτώ χρόνια ένα δικαστικό λάθος, λέει ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, υποστηρίζοντας σε δήλωσή του ότι δεν παρέβη τον νόμο «ούτε κατ’ ελάχιστο» και δεν καταχράσθηκε «ούτε ένα ευρώ από τη δημόσια ή τη δημοτική περιουσία».

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος εκφράζει επίσης την αγανάκτησή του για το ότι, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου, προσκεκλημένοι των ΜΜΕ τον συμπεριλαμβάνουν μεταξύ των καταχραστών του Ελληνικού Δημοσίου.

Καλεί, δε, τον Άρειο Πάγο να μελετήσει την υπόθεσή του και να προχωρήσει στις κατάλληλες ενέργειες ώστε «να υπάρξει επανάληψη της διαδικασίας που με οδήγησε στην καταδίκη», για να αποδειχθεί ότι «πράγματι ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος υπηρέτησε με αυταπάρνηση και απόλυτη ανιδιοτέλεια την Πατρίδα, τη Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη».

Στη δήλωσή του υπογραμμίζει ότι οι πάντες πρέπει να γνωρίζουν ότι το αποτέλεσμα της εισαγγελικής έρευνας στα περιουσιακά του στοιχεία απέδειξε ότι δεν έχει γίνει μεταβολή τους κατά την διάρκεια της 12ετούς δημαρχίας του και ότι τα τελευταία 25 χρόνια δεν έχει αποκτήσει οποιοδήποτε αξιόλογο περιουσιακό στοιχείο.

«Παρά βεβαίως την παραπάνω Λογιστική Δικαστική Πραγματογνωμοσύνη υπάρχει η γνωστή απόφαση του Δικαστηρίου, που μέσα σ’ ένα κλίμα ρωμαϊκής αρένας, δίψας για πολιτικό αίμα και πλήρους καταπάτησης του τεκμηρίου αθωότητος, με καταδίκασε με οριακή πλειοψηφία 3 έναντι 2» αναφέρει.

Και βεβαίως, σημειώνει, «ποτέ δεν θα ξεχάσω ότι ο πρόεδρος του δικαστηρίου επαναλάμβανε συνεχώς κατά την διάρκεια της δίκης ότι ''και εμείς οι δικαστές άνθρωποι είμαστε, κάνουμε και λάθη''».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.