search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:25
MENU CLOSE

Χέρι-χέρι Μπέος-Χρυσαυγίτες σε ορφανοτροφείο του Βόλου! (Photos)

14.12.2018 13:58
Χέρι-χέρι Μπέος-Χρυσαυγίτες σε ορφανοτροφείο του Βόλου! (Photos) - Media

 

Σε πρώτης τάξεως «πλυντήριο» για τα υπόδικα στελέχη της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Ηλία Παναγιώταρου μετατράπηκαν τα εγκαίνια βιβλιοθήκης-αναγνωστηρίου σε ορφανοτροφείο του Βόλου από τον δήμαρχο της πόλης, Αχιλλέα Μπέο.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, στην εν λόγω τελετή παραβρέθηκαν τα δύο στελέχη της νεοναζιστικής οργάνωσης, όπως βεβαίως και ο Αχιλλέας Μπέος αλλά και άλλα πολιτικά πρόσωπα, όπως ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Χαυτούρας, που εξελέγη με τον ΣΥΡΙΖΑ και στην πορεία διαφοροποιήθηκε, και πλέον φέρεται ως υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στην περιοχή, καθώς και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Μπουκώρος.

Σημειώνεται ότι, με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η Πρόεδρος του Σωματείου «Ράφι της Αγάπης» κ.Ευδοκία Παυλίδου καταδικάζει την παρουσία των βουλευτών της νεοναζιστικής οργάνωσης, σημειώνοντας: «Δεν θα έκλεινα τα μάτια μπροστά σε εγκληματίες. Έχω αγωνιστεί για τα δικαιώματα των ανθρώπων με κάθε μου ιδιότητα και μεγαλώνω ένα παιδί με αξίες. Δεν θα κάνω δικαστήριο γιατί ένας δήμαρχος τους κάλεσε, αλλά εμείς σαν «Ράφι Αγάπης» δεν έχουμε καμία σχέση με όλο αυτό. Δεν θα ήμουνα ποτέ ευγενική και δεν θα δεχόμουνα να συνυπάρχω με τέτοιους «ανθρώπους».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:20