search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:53
MENU CLOSE

Έκανε τη… διαφορά ο Αρβανίτης στην ΕΡΤ: Βγήκε στον «αέρα» αγκαλιά με φάτνη -Τον έρραναν με ψεύτικο χιόνι (Video)

14.12.2018 16:28
Έκανε τη… διαφορά ο Αρβανίτης στην ΕΡΤ: Βγήκε στον «αέρα» αγκαλιά με φάτνη -Τον έρραναν με ψεύτικο χιόνι (Video) - Media

 

Θέλοντας να καυτηριάσει τη δήλωση του βουλευτή της ΝΔ, Μάκη Βορίδη για τις φάτνες και τον εορτασμό των Χριστουγέννων σε δημόσιους χώρους, ο παρουσιαστής της ΕΡΤ Κώστας Αρβανίτης εμφανίστηκε στον «αέρα» κρατώντας μια φάτνη.

Ακόμη, μια συνεργάτης του έριχνε ψεύτικο χιόνι.

Συγκεκριμένα, ο Μ. Βορίδης δήλωσε στο κανάλι του ΣΚΑΪ ότι «τα Χριστούγεννα δεν θα μπορούν να εορτάζονται σε δημόσιους χώρους, άρα δεν θα μπορείς να βάλεις μια φάτνη».

«Στη “μαύρη” (σ.σ. αγορά) βγήκαμε για να την βρούμε (σ.σ. τη φάτνη). Εκτός νόμου! Καλά Χριστούγεννα!», είπε ο Κώστας Αρβανίτης.

«Παραλίγο να με ντύσουν και δέντρο γιατί κι αυτά σιγά σιγά θα βγουν στην “μαύρη”, από ότι φαίνεται», συμπλήρωσε μετά τους τίτλους αρχής, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι τα Χριστούγεννα θα έπρεπε να γιορτάζονται από τις αρχές του Δεκέμβρη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:53