search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:56
MENU CLOSE

H συγκινητική ιστορία τεσσάρων σκύλων που περίμεναν στην είσοδο νοσοκομείου

15.12.2018 09:16
H συγκινητική ιστορία τεσσάρων σκύλων που περίμεναν στην είσοδο νοσοκομείου - Media

 

Την περασμένη Κυριακή μια Βραζιλιάνα νοσοκόμα, η Κρις Μάμπριμ, δούλευε στη νυχτερινή βάρδια του περιφερειακού νοσοκομείου Alto Vale στο Ρίο ντο Σουλ, όταν πήγε ένας άστεγος ζητώντας περίθαλψη για ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας.

Μαζί του ήλθαν και τέσσερις σκύλοι, που προφανώς ανησυχούσαν για τον ιδιοκτήτη τους. Μια που απαγορεύεται στα τετράποδα η είσοδος στα νοσοκομεία, εκείνοι περίμεναν υπομονετικά στην είσοδο. Εξ’ ου και η φωτογραφία, που τράβηξε και ανήρτησε στο λογαριασμό της στο Facebook η νοσοκόμα, που συγκινήθηκε από την ιστορία του άστεγου Σεζάρ.

«Ένας απλός άνθρωπος, που ζει χωρίς πολυτέλεια ελπίζοντας σε βοήθεια για να αντιμετωπίσει την πείνα, το κρύο, τον πόνο και την κακία του κόσμου, έχει τους καλύτερους συντρόφους», έγραψε στη λεζάντα.

Η τρυφερή σχέση ανάμεσα στον άστεγο και τους σκύλους του ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή. «Όταν τους βλέπει κανείς να περιμένουν έτσι στην πόρτα, καταλαβαίνει πόση στοργή έχουν γνωρίσει», συμπλήρωσε η Μάμπριμ σε μια ιστοσελίδα φιλοζωικής οργάνωσης.

Η νοσοκόμα συζήτησε με τον Σεζάρ και έμαθε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, αλλά και την αγάπη που τρέφει για τους καλύτερους φίλους του, σε βαθμό που να στερείται ο ίδιος συχνά τη λιγοστή τροφή που βρίσκει, για να έχουν να φάνε τα σκυλιά του. Η ιστορία του τη συγκίνησε τόσο πολύ που ανέλαβε δράση μαζί με συναδέλφους της στο νοσοκομείο και φρόντισαν όχι μόνον να φάει ο ασθενής, αλλά και τα σκυλάκια. «Έφαγε λίγο και κράτησε το υπόλοιπο, για να έχει να δώσει κάτι αργότερα στους σκύλους του», έγραψε η Μάμπριμ.

Μετά από ωριαία περίθαλψη ο Σεζάρ πήρε εξιτήριο και αναχώρησε από το νοσοκομείο μαζί με τους σκύλους του…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:56