search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:32
MENU CLOSE

Έτσι είναι σήμερα η εντυπωσιακή Δεβόρα, 21 χρόνια μετά τον «Δόγκανο» (Photos)

15.12.2018 13:07
Δείτε πως είναι σήμερα η «Δεβόρα» - Εντυπωσιακή η Νίκη Σερέτη (Photo) - Media

 

Ήταν το 1996 όταν το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε τη σπουδάστρια τότε δραματικής σχολής Νίκη Σερέτη στον ρόλο της οικιακής βοηθού και προστατευομένης του Ζάχου Δόγκανου, Δεβόρας.

Η εξωτική ομορφιά της ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Γιάννης Μπέζος την ήθελε πάση θυσία στο remake του θρυλικού «Εκείνες κι Εγώ».

Μόλις εκείνη αρνήθηκε, ο πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης της δήλωσε πως αν δεν δεχτεί η σειρά δεν πρόκειται να γυριστεί, γεγονός που αποδεικνύει πως ο Μπέζος… ξέρει να διαλέγει.

Η επιτυχία της Δεβόρας με τα σπαστά ελληνικά και τις λέξεις – κομφούζιο υπήρξε τεράστιες με τις φράσεις «κύριους Ζάχους, κύριους Δημούτρης, «έφτιαξα σπακανόπιτα από σπακάνι» και «έχεις ντέικιο» να γράφουν τηλεοπτική ιστορία.

Σήμερα, η Νίκη Σερέτη έχει αφήσει για τα καλά πίσω της την εικόνα της Δεβόρας, έχοντας αλλάξει πολύ και υιοθετήσει ένα πολύ διαφορετικό στυλ.

Δείτε τη!

Πηγή: dailymedia

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:31