18/04/2019 21:03:32

Έτσι είναι σήμερα η εντυπωσιακή Δεβόρα, 21 χρόνια μετά τον «Δόγκανο» (Photos)

Έτσι είναι σήμερα η εντυπωσιακή Δεβόρα, 21 χρόνια μετά τον «Δόγκανο» (Photos) - Media

 

Ήταν το 1996 όταν το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε τη σπουδάστρια τότε δραματικής σχολής Νίκη Σερέτη στον ρόλο της οικιακής βοηθού και προστατευομένης του Ζάχου Δόγκανου, Δεβόρας.

Η εξωτική ομορφιά της ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Γιάννης Μπέζος την ήθελε πάση θυσία στο remake του θρυλικού «Εκείνες κι Εγώ».

Μόλις εκείνη αρνήθηκε, ο πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης της δήλωσε πως αν δεν δεχτεί η σειρά δεν πρόκειται να γυριστεί, γεγονός που αποδεικνύει πως ο Μπέζος… ξέρει να διαλέγει.

Η επιτυχία της Δεβόρας με τα σπαστά ελληνικά και τις λέξεις – κομφούζιο υπήρξε τεράστιες με τις φράσεις «κύριους Ζάχους, κύριους Δημούτρης, «έφτιαξα σπακανόπιτα από σπακάνι» και «έχεις ντέικιο» να γράφουν τηλεοπτική ιστορία.

Σήμερα, η Νίκη Σερέτη έχει αφήσει για τα καλά πίσω της την εικόνα της Δεβόρας, έχοντας αλλάξει πολύ και υιοθετήσει ένα πολύ διαφορετικό στυλ.

Δείτε τη!

Πηγή: dailymedia

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.