28/09/2020 07:48:13

Αβραμόπουλος: Για μια φιλελεύθερη λαϊκή παράταξη

Αβραμόπουλος: Για μια φιλελεύθερη λαϊκή παράταξη - Media

«Το συνέδριό μας διεξάγεται σε σημαντική και κρίσιμη συγκυρία», τόνισε ο επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος στο συνέδριο της ΝΔ.

Ο Έλληνας επίτροπος καλωσόρισε τον Μ. Βέμπερ στην Ελλάδα και του ευχήθηκε να είναι σύντομα στο τιμόνι της Κομισιόν, ώστε να δώσε ώθηση, όπως είπε, στο ευρωπαϊκό εγχείρημα.

Στόχος μας, συνέχισε, είναι να δημιουργήσουμε μια πιο κοινωνική Ευρώπη, ενώ θυμήθηκε τη συζήτηση στην Ευρώπη για το Grexit και στην έξοδο από τη συνθήκη Σένγκεν. «Τότε έδωσα προτεραιότητα στο πατριωτικό μου καθήκον και τα καταφέραμε», υπογράμμισε.

Είπε, επίσης, ότι οι ερχόμενες ευρωεκλογές είναι εκλογές σταθμός και οι ευθύνες μας είναι μεγάλες. «Οι λαϊκιστές ανεύθυνα και αγνοώντας τα μηνύματα της ιστορίας μάς οδηγούν πίσω στις σκοτεινές σελίδες της πρόσφατης ευρωπαϊκής ιστορίας» επισήμανε.

«Να παραμερίσουμε το μύθο ότι οι πολίτες δεν θέλουν να ακούσουν αλήθειες. Είναι έτοιμοι να ακούσουν αλήθειες. Αυτό το δρόμο έχει επιλέξει ο Κ. Μητσοτάκης. Τον δρόμο της αλήθειας», τόνισε.

«Είμαστε στις παρυφές ενός ευρύτερου γεωπολιτικού τόξου αστάθειας, αλλά η θέση μας στην καρδιά της Ευρώπης μάς καθιστά περισσότερο ισχυρούς», συμπλήρωσε και τόνισε πως σε αυτό το αβέβαιο τοπίο θα πρέπει η Ελλάδα να είναι έτοιμη με σχέδιο και στρατηγική.Σε αυτό το αβέβαιο και ρευστό παγκόσμιο τοπίο, η Ελλάδα καλείται να είναι έτοιμη με σχέδιο και στρατηγική. Γιατί και τα δύο λείπουν. Το ίδιο όμως και εμείς ως Παράταξη. Να δείξουμε αυτό που είμαστε:Μια μεγάλη λαϊκή φιλελεύθερη Παράταξη, με σαφή ευρωπαϊκό προσανατολισμό και εθνική στρατηγική, που δεν θα αφήνει περιθώρια στον λαϊκισμό των άκρων να καπηλεύονται τον πατριωτισμό των Ελλήνων και τις δημοκρατικές τους ευαισθησίες. Να αποδείξουμε ότι όλοι εμείς, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπροστά, μπορούμε να υπερασπισθούμε τα λαϊκά στρώματα και τη μεσαία τάξη με μία εκλογική νίκη,που δεν θα είναι απλά νίκη ενός κόμματος αλλά νίκη ενός ολόκληρου λαού» κατέληκε ο κ. Αβραμόπουλος..

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.