search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:46
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Βγαλμένη από την εποχή του εμφυλίου η ομιλία Σαμαρά

16.12.2018 07:40
ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Χρειάστηκε 2,5 ώρες για να πει πως δεν καταργεί την εισφορά αλληλεγγύης  - Media

 

Σε σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνεται ότι «μετά το “πουλήσατε τη Μακεδονία στους Ευρωπαίους και πήρατε τις συντάξεις”… Μετά το “δεν πούλησε η δημοκρατία τη Μακεδονία, αλλά ο Τσίπρας”… Ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε χθες στους δημοσιογράφους ότι “διχαστικός” είναι ο λόγος του πρωθυπουργού.

«Ίσως επειδή στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας σήκωσε το γάντι στην ακροδεξιά και θύμισε τι είναι πατριωτισμός και ποιοι ήταν πατριώτες στη σύγχρονη ιστορία του τόπου και ειδικά στην ιστορία της πόλης.

«Δεν πρόλαβε, όμως, να τελειώσει τα λεγόμενά του ο κ. Μητσοτάκης και αυτός που πραγματικά διοικεί το κόμμα, ο κ. Σαμαράς, με μια ομιλία βγαλμένη από την εποχή του εμφυλίου, κατάφερε να επιβεβαιώσει μέχρι κεραίας όσα είπε προχθές ο πρωθυπουργός. Έκανε άνοιγμα στην ακροδεξιά, στις υποκινούμενες από τη Χρυσή Αυγή καταλήψεις, και έδωσε στίγμα Όρμπαν και Σαλβίνι στο “ευρωπαϊκό” προφίλ της Ν.Δ.», καταγγέλλει το κυβερνών κόμμα.

«Τι παραπάνω να περιμένει κανείς από τους επαγγελματίες υπερπατριώτες, που έστησαν την πολιτική τους καριέρα στο Μακεδονικό, αλλά ξεχνούν την πατρίδα και σώζουν τη παρτίδα όταν έχουν απέναντι τους τη Novartis», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:45