search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:54
MENU CLOSE

Κι όμως, δημοσκόπηση δίνει στη Μέι το υψηλότερο ποσοστό από τότε που ανέλαβε πρωθυπουργός

16.12.2018 08:42
Κι όμως, δημοσκόπηση δίνει στη Μέι το υψηλότερο ποσοστό από τότε που ανέλαβε πρωθυπουργός - Media

 

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για την Τερέζα Μέι. Ακύρωσε την ψηφοφορία στο κοινοβούλιο, για τη συμφωνία του Brexit, επιβίωσε από πρόταση μομφής στο κόμμα της και επέστρεψε με άδεια χέρια από τη Σύνοδο Κορυφής.

Κι όμως, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Opinium Research, το 47% των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι είναι θαρραλέα και πως εμμένει στις αρχές της. Αυτό είναι το μεγαλύτερο ποσοστό που έχει συγκεντρώσει από τότε που έγινε πρωθυπουργός, σύμφωνα με την εταιρεία.

Επίσης, στην ίδια έρευνα, οι Εργατικοί έχασαν μία ποσοστιαία μονάδα και συγκεντρώνουν το 39%, έναντι 38% των Συντηρητικών που κέρδισαν δύο μονάδες. Κάπου εκεί, τελειώνουν τα καλά νέα για την Μέι, αφού το 53% αποδοκιμάζει τον τρόπο με τον οποίο έχει χειριστεί συνολικά το Brexit, ενώ μόλις το 28% εγκρίνουν τις κινήσεις της.

Ακόμη, σύμφωνα με το Sky News, το 33% πιστεύουν ότι η Βρετανία πρέπει να αποχωρήσει από την ΕΕ χωρίς συμφωνία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30