search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:10
MENU CLOSE

Ξύλο στο κέντρο της Λαμίας -Μαχαίρωσαν 33χρονο στο κεφάλι

16.12.2018 08:54
Ξύλο στο κέντρο της Λαμίας -Μαχαίρωσαν 33χρονο στο κεφάλι - Media

 

Τέσσερα άτομα συνεπλάκησαν στο κέντρο της Λαμίας και ο ένας δέχτηκε χτύπημα με μαχαίρι στο κεφάλι, καταλήγοντας στο νοσοκομείο.

Το επεισόδιο ξέσπασε λίγο πριν από τις 8 το πρωί, σε ταχυφαγείο στην οδό Ρήγα Φεραίου. Δύο άτομα, ηλικίας περίπου 30 ετών, ζήτησαν τον λόγο δύο άλλους άνδρες, 33 και 30 ετών, γιατί γελούσαν. Τελικά πιάστηκαν στα χέρια και κάποια στιγμή ο ένας από τους δύο που ζήτησαν τον λόγο- και σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας lamianow έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές- έβγαλε μαχαίρι και κάρφωσε τον 33χρονο στο κεφάλι, ευτυχώς χωρίς να τον τραυματίσει σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, που συνέλαβε τους δύο οι οποίοι προκάλεσαν το επεισόδιο. Ο 33χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας και σύμφωνα με το lamianow δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:08