search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:08
MENU CLOSE

Πορτογαλία: Συνετρίβη ελικόπτερο – Φόβοι για νεκρούς

16.12.2018 09:03
Θρίλερ με εξαφανισμένο ελικόπτερο στα Οινόφυτα - Κινητοποίηση της πυροσβεστικής - Media
Φωτογραφία αρχείου

 

Το ελικόπτερο αγνοείται από τις 18:30 του Σαββάτου, αφού ολοκλήρωσε την αεροδιακομιδή 76χρονου καρδιοπαθούς σε νοσοκομείο στο Πόρτο

Ελικόπτερο της υπηρεσίας επείγουσας ιατρικής βοήθειας συνετρίβη σε ορεινή περιοχή κοντά στο Πόρτο, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Πορτογαλίας, και οι τέσσερις επιβαίνοντες σε αυτό εκφράζονται φόβοι πως είναι όλοι νεκροί, μετέδωσαν πορτογαλικά ΜΜΕ και γνωστοποίησε η πορτογαλική υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων (INEM) το Σάββατο.

Σύμφωνα με το δημόσιο πορτογαλικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RTP και την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Correio de Manha, στη συντριβή του ελικοπτέρου έχασαν τη ζωή τους οι δύο χειριστές του, ένας γιατρός κι ένας νοσοκόμος. Σύμφωνα με την INEM, διεξάγεται έρευνα για τον εντοπισμό του ελικοπτέρου, το οποίο όμως δεν έχει ακόμη βρεθεί.

Το ελικόπτερο της INEM αγνοείται από τις 18:30 του Σαββάτου, αφού ολοκλήρωσε την αεροδιακομιδή 76χρονου καρδιοπαθούς σε νοσοκομείο στο Πόρτο.

Εκπρόσωπος του πυροσβεστικού σώματος στο Βαλόνγκου δήλωσε ότι το ελικόπτερο αναζητούν 200 μέλη σωστικών συνεργείων.

Κατά την INEM, το ελικόπτερο επέστρεφε στη βάση του, στην περιοχή Μπραγκάντσα, όταν συνετρίβη εν μέσω κακοκαιρίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30