search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:24
MENU CLOSE

Χωμενίδης στο Συνέδριο της ΝΔ: Δεν έχω αμφιβολία ότι ο Μητσοτάκης θα σαρώσει τις εκλογές

16.12.2018 11:27
Χωμενίδης στο Συνέδριο της ΝΔ: Δεν έχω αμφιβολία ότι ο Μητσοτάκης θα σαρώσει τις εκλογές - Media

 

«Αν κάποιος γνώριζε το οικογενειακό μου παρελθόν θα περίμενε να με δει στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Ποτέ όμως ο επίγονος του “αυριανισμου” δεν θα δεχόταν κάποιον σαν εμένα», είπε ανεβαίνοντας στο βήμα του συνεδρίου της ΝΔ ο Χρήστος Χωμενίδης.

Ο γνωστός συγγραφέας ξεκαθάρισε: «Δεν πρόκειται ποτέ να με δείτε να ζήτω κανενός την ψήφο. Δεν είμαι ΝΔ», συνέχισε τονίζοντας πως «είναι καιρός να τελειώνουμε με τα διχαστικά διλήμματα που έχουν γίνει προφάσεις για δημαγωγούς».

Και πρόσθεσε: «Το κακό με το ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η πρώτη φορά αριστερά, αλλά ότι αποτελεί την πιο μισαλλόδοξη εκδοχή της αριστεράς που έχει γνωρίσει ποτέ ο τόπος. Όπως ακριβώς οι ΑΝΕΛ είναι η καρικατούρα της δεξιάς».

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Χωμενίδης προέβλεψε: «Δεν διατηρώ καμία αμφιβολία ότι η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη θα σαρώσει στις εκλογές. Σας βλέπω όλους το βράδυ της ανοιξιάτικης Κυριακής να ευτυχείτε. Θα είμαι από απόσταση αλλά με την καρδιά μου μαζί σας».

Ανέφερε παράλληλα ότι «τα αληθινά ζόρια θα ξεκινήσουν με τη νίκη της ΝΔ» και αναρωτήθηκε: «Έχετε σκεφτεί τι θα συμβεί αν δεν καταφέρει η πατρίδα βγει με ανεκτούς όρους στις αγορές;».

Υπογράμμισε επίσης ότι τον βρίσκει σύμφωνο «ο στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανασύνταξη, την παλιγγενεσία της μεσαίας τάξης».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:20