search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:13
MENU CLOSE

Ανασταλτικός παράγοντας η προεκλογική περίοδος

16.12.2018 11:55
Σοκ για τον Αντώνη Κανάκη: Πέθανε φίλος του από κορωνοϊό - «Προσπαθώ ακόμα να το χωνέψω» - Media

 

Σταμάτησαν σύμφωνα με πληροφορίες οι συζητήσεις του «Ραδιο Αρβύλα» με τον ΣΚΑΙ, αφου η πρόταση του καναλιού δεν ήταν ικανοποιητική. Σε αντίθεση με τον ALPHA και συγκεκριμένα με την πρόταση του Δημήτρη Κοντομηνά που ήταν κοντά στις απαιτήσεις της δημοφιλούς ομάδας απο τη Θεσσαλονίκη… αλλά σκόνταψε στην εξαγορά του καναλιού απο τη MOTOR OIL! Η μετοχική αλλαγή του σταθμού δημιούργησε νέα δεδομένα και όπως είναι αναμενόμενο όλα πλέον εξετάζονται υπό άλλο πρίσμα.

Επιπλέον η μεσολάβηση των εκλογών σε λίγους μήνες για κάποιους θεωρείται ανασταλτικός παράγοντας, δεδομένου ότι η ομάδα του «Ραδιο Αρβύλα» ασκεί σκληρή κριτική τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στη ΝΔ! Με άλλα λόγια πολύ δύσκολα κάποιος ιδιοκτήτης τηλεοπτικού σταθμού θα μπορούσε να αντέξει ελεύθερη σάτιρα σε προεκλογική περίοδο!

Για αυτό δεν αποκλείεται τελικά η επόμενη συνεργασία τους να ξεκινήσει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν που τα πολιτικά πάθη θα έχουν καταλαγιάσει!

 

Πηγή: Enimerosi24

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:13