search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:54
MENU CLOSE

Η πιο σεξι γιαγιά του κόσμου, ντύθηκε Άγιος Βασίλης και κολάζει (Photos & Video)

17.12.2018 07:49
Αγιοβασίληδες πλακώθηκαν άγρια μεταξύ τους σε εμπορικό κέντρο και τα παιδάκια κοίταζαν έντρομα (Video)  - Media

 

Έχει χαρακτηριστεί ως η πιο σέξι γιαγιά στον κόσμο. Είναι μόλις 48 ετών αλλά είναι ήδη γιαγιά. Το πρόσωπο της και το κορμί της επιβεβαιώνουν τον τίτλο της. Η Τζίνα Στάουαρτ έριξε το instagram όταν ντύθηκε Άγιος Βασίλης και φωτογραφήθηκε σε σέξι πόζες.

Μάλιστα στις περισσότερες φωτογραφίες για να καλύψει τη σεμνότητα της έχει δέσει μια κόκκινη κορδέλα γύρω από το στήθος της. Έτσι για να μην κολάσει τους πάντες.

Η Τζίνα τις φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram θα τις εκδώσει σε ένα ημερολόγιο, για όλον το χρόνο και κάλεσε τους 125.000 ακολούθους της να ξεκινήσουν τις παραγγελίες όσο πιο γρήγορα μπορούν.

Η σέξι γιαγιά σε παλαιότερη συνέντευξη της έχει παραδεχτεί πως έχει κάνει μόνο μια πλαστική επέμβαση και αυτή στο στήθος της ενώ τονίζει ότι δεν έχει κάνει ούτε μια φορά κάποια άλλη επέμβαση, ούτε καν μπότοξ. Λέει ότι για να συνεχίζει να έχει το νεανικό αυτό όμορφο πρόσωπο βάζει καθημερινά λάδι καρύδας και έλαια από τριαντάφυλλα.

Επίσης στην καθημερινότητα της ακολουθεί έναν τρόπο ζωής χωρίς χημικά και πίνει μόνο αλκαλικό νερό.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33