search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:02
MENU CLOSE

Την τρομοκρατική επίθεση στον ΣΚΑΙ καταδικάζουν Παυλόπουλος, Ιερώνυμος, Αβραμόπουλος

17.12.2018 10:48
4658387.jpg

 

Την αμέριστη συμπαράστασή του, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στον ΣΚΑΙ, εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος, μαζί με την απερίφραστη καταδίκη της συγκεκριμένης ενέργειας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, ο κ. Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον διευθυντή της Εφημερίδας Καθημερινή Αλέξη Παπαχελά και του ζήτησε να διαβιβάσει, στους Γιάννη και Θέμη Αλαφούζο καθώς και σε όλους τους εργαζόμενους στον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚAÏ, «την αμέριστη συμπαράστασή του και την εκ μέρους του απερίφραστη καταδίκη της εγκληματικής και προκλητικώς αντιδημοκρατικής ενέργειας εναντίον του Σταθμού».

«Η βομβιστική επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και στην εφημερίδα Καθημερινή αποτελεί επίθεση κατά της ίδιας της Δημοκρατίας και της ελευθερίας του Τύπου και των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας» δήλωσε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος.

«Η βία, από όπου και αν προέρχεται, μόνον αποτροπιασμό προκαλεί. Εκφράζω τη βαθύτατη συμπαράστασή μου στη διοίκηση και στους εργαζόμενους του σταθμού και της εφημερίδας», υπογράμμισε.

«Απερίφραστα καταδικάζω την τρομοκρατική ενέργεια κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και συμπαρίσταμαι στο προσωπικό, στους δημοσιογράφους και στη Διοίκηση του σταθμού», δήλωσε ο Επίτροπος Μετανάστευσης Εσωτερικών Υποθέσεων και θαγένειας στην Ευρωπαική Ένωση Δημήτρης Αβραμόπουλος και συνέχισε:

«Το φαινόμενο αυτό, που όλο και περισσότερο κλιμακώνεται, σαφώς απειλεί τη Δημοκρατία μας, την ελεύθερη έκφραση, την κοινωνική μας συνοχή και την απαραίτητη δημόσια ασφάλεια. Απειλεί ζωές και θεσμούς.

Έχουμε ηθική και πολιτική υποχρέωση ως δημοκρατική κοινωνία, ως πολιτεία και ως πολιτικό σύστημα, να ορθώσουμε τείχος προστασίας των δημοκρατικών μας θεσμών και του δικαιώματος των Ελλήνων πολιτών για ασφάλεια» κατέληξε ο κ. Αβραμόπουλος.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15