search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:21
MENU CLOSE

Το «Brexit» βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες (Video)

17.12.2018 15:51
Το «Brexit» βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες (Video) - Media

 

Την ώρα που οι Βρετανοί είναι διχασμένοι σχετικά με τη συμφωνία για το Brexit και η επόμενη μέρα τους τίθεται εν αμφοβόλω, μια ταινία έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες για να δώσει τη δική της ερμηνεία σχετικά με το θέμα που «πονοκεφαλιάζει» νυχθημερόν την Τερέζα Μέι -και όχι μόνο-.

Το HBO έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας με τίτλο «Brexit», συμπαραγωγή του Channel 4 και του BBC, με πρωταγωνιστή τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς.

 

Η ταινία (σε σκηνοθεσία Τόμπι Χέινς) θα κάνει πρεμιέρα στο ΗΒΟ στις 19 Ιανουαρίου 2019 και αφηγείται τη δράση του Ντόμινικ Κάμινγκς, επικεφαλής του Vote Leave, της καμπάνιας υπέρ του Brexit στη Μεγάλη Βρετανία. Προφανώς, επικεντρώνεται στο παρασκήνιο των γεγονότων, τις στρατηγικές και τα «παιχνίδια» που παίζονται πίσω από μια ιστορική απόφαση, δίνοντας μια άλλη διάσταση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:21