28/05/2020 05:35:55

Αυτό είναι το νέο προεδρείο της ΟΤΟΕ - Πρόεδρος ξανά ο Σταύρος Κούκος

Αυτό είναι το νέο προεδρείο της ΟΤΟΕ - Πρόεδρος ξανά ο Σταύρος Κούκος - Media

 

Αναδείχθηκε το προεδρείο της ΟΤΟΕ από την Εκτελεστική Γραμματεία της συνδικαλιστικής οργάνωσης στην πρώτη συνεδρίασή της μετά το 32ο Συνέδριο του κλάδου.

Συγκεκριμένα, το Προεδρείο της ΟΤΟΕ που εκλέχτηκε καθώς και τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας, έχουν ως εξής:

Πρόεδρος: Κούκος Σταύρος

Γεν. Γραμματέας: Μυλωνόπουλος Αχιλλέας

Αντιπρόεδρος: Σαξώνης Σωτήρης

Αν. Γεν. Γραμματέας: Δημακάκος Φωκίων

Ταμίας: Καλλίρης Ανδρέας

Αν. Ταμίας: Σιδεράτος Γιάννης

Μέλη: Βογιατζοπούλου Βάσω, Αδαμόπουλος Παναγιώτης, Νάκος Βάϊος, Γκιάτης Τάσος, Φίλη Ηρώ, Δικαιοφύλαξ Κωνσταντίνος, Ντότσικας Φώτης, Γοίλιας Ισίδωρος, Χαλιού Έφη

Κλείνοντας τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας, ο Πρόεδρος της ΟΤΟΕ αναφέρθηκε στην κρίσιμη περίοδο που διέρχεται η οικονομία της χώρας και η ελληνική κοινωνία και επεσήμανε ότι ο κλάδος οφείλει και πρέπει να είναι πανέτοιμος να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που θα προκύψουν και να υπερασπιστεί τις κατακτήσεις και τα δικαιώματα των τραπεζοϋπαλλήλων.

Τόνισε, ακόμα, την ανάγκη άμεσης προετοιμασίας της ΟΤΟΕ για την διεκδίκηση της νέας Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για το περιεχόμενο της οποίας θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Γραμματεία της ΟΤΟΕ την προσεχή Τετάρτη 19/12/2018 και το Γενικό Συμβούλιο την αμέσως επόμενη ημέρα 20/12/2018 προκειμένου να πάρουν αποφάσεις.

Ενόψει αυτών των εξελίξεων η ΟΤΟΕ με αφετηρία το 32ο Συνέδριό της και μετά την εκλογή των οργάνων του κλάδου (Γενικού συμβουλίου και Εκτελεστικής Γραμματείας) και την εκλογή του νέου Προεδρείου, προετοιμάζεται σε όλα τα επίπεδα και καλεί τους Συλλόγους – Μέλη της αλλά και τους εργαζόμενους στις Τράπεζες να βρίσκονται σε ετοιμότητα παρέμβασης και δράσης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.