search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:59
MENU CLOSE

Κ. Καραμανλής: Όποιος επιτίθεται σε μέσο ενημέρωσης, είτε ιδιωτικό, είτε κρατικό, δείχνει πώς αντιλαμβάνεται τη λειτουργία του Τύπου

17.12.2018 17:02
Κ. Καραμανλής: Όποιος επιτίθεται σε μέσο ενημέρωσης, είτε ιδιωτικό, είτε κρατικό, δείχνει πώς αντιλαμβάνεται τη λειτουργία του Τύπου - Media
 
Μήνυμα, τόσο προς την κυβέρνηση, όσο και προς τη ΝΔ, της οποίας είναι μέλος, έστειλε ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής, με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση στον ΣΚΑΪ.
 
Ουσιαστικά, ο κ. Καραμανλής κάλεσε την κυβέρνηση να άρει το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ και τη ΝΔ το δικό της εμπάργκο στην ΕΡΤ.
 
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής ανέφερε ότι «θα ήθελα να εκφράσω κι εγώ την αμέριστη συμπαράστασή μου στους εργαζομένους και τους δημοσιογράφους της Καθημερινής και του ΣΚΑΪ. Η τρομοκρατική επίθεση είναι αποτέλεσμα και της ακραίας πόλωσης, που βιώνουμε όλοι μας τον τελευταίο καιρό».
 
Προσέθεσε, δε, με νόημα ότι «όποιος κατηγορεί και επιτίθεται σε μέσο ενημέρωσης, είτε αυτό είναι ιδιωτικό, είτε αυτό είναι κρατικό, επειδή η κριτική δεν του είναι αρεστή, δείχνει το πώς αντιλαμβάνεται τη λειτουργία του Τύπου και της Ενημέρωσης, σε μια ευνοούμενη δημοκρατία».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33