search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:37
MENU CLOSE

Έτσι έπεισε ο ΣΚΑΪ τον Αντώνη Κανάκη

17.12.2018 17:10
Δεν τα βρήκαν Κανάκης - MEGA - Media

 

Έκπληξη στα τηλεοπτικά πράγματα προκάλεσε το teaser trailer του «Ράδιο Αρβύλα» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Στο πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα του τελικού του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» ένα βίντεο προανήγγειλε την παρουσία της επιτυχημένης σατυρικής εκπομπής στο κανάλι του Φαλήρου.

Ο Αντώνης Κανάκης αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 μετά από 21 χρόνια και όπως είναι λογικό έγινε δέκτης πλήθουςς προτάσεων. Όπως φαίνεται ο ΣΚΑΪ ήταν εκείνος που κατάφερε να αποσπάσει το πολυπόθητο «ναι» του παρουσιαστή από τη Θεσσαλονίκη.

Επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουν υπάρξει ακόμη όμως όπως φαίνεται ο Αντώνης Κανάκης θα παίξει σε διπλό ταμπλό.

Όπως ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day» στον ΣΚΑΪ θα δούμε όχι μόνο το Ράδιο Αρβύλα αλλά και την εκπομπή «Βινύλιο» την οποία είδαμε πέρσι στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Αυτό ήταν και το γεγονός που μέτρησε θετικά προκειμένου ο Αντώνης Κανάκης να συμφωνήσει με τον ΣΚΑΪ.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:35