search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:35
MENU CLOSE

Χ.Α.: Η σημερινή συνεδρίαση, επανέφερε τα πλέον αρνητικά σενάρια

17.12.2018 17:18
Επτά ανοδικούς μήνες συμπλήρωσε το Χ.Α. - Media

 

“Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται το υπόλοιπο της συνεδρίασης, καθώς πιθανό αρνητικό ξεκίνημα στην Wall Street και κίνηση του γενικού δείκτη χαμηλότερα των 635 μονάδων, θα επιδεινώσει σημαντικότατα κλίμα και διαθέσεις” ανέφερε ο επίλογος του ενδοσυνεδριακού σχολίου και δυστυχώς, η πρώτη συνεδρίαση της νέας χρηματιστηριακής εβδομάδας επανέφερε στο προσκήνιο τα αρνητικά σενάρια, που δεν αποκλείουν το Χ.Α. να αναζητήσει στηρίξεις σε ακόμα χαμηλότερα επίπεδα.

Η σχετική επιδείνωση της εικόνας στις ευρωπαϊκές αγορές και η επανεμφάνιση των πωλητών για τα ελληνικά κρατικά ομόλογα, είχαν σαν αποτέλεσμα οι εν δυνάμει πωλητές να πάρουν την απόλυτο έλεγχο της τάσης στο Χ.Α. και να κλείσουν τους βασικούς δείκτες του ελληνικού χρηματιστηρίου, πολύ κοντά στα χαμηλά ημέρας, ενώ η απώλεια των 634 μονάδων, για τον γενικό δείκτη, αφήνει όλα τα σενάρια ανοιχτά για την συνέχεια, ιδιαίτερα αν συνεχίσει η πλαγιοκαθοδική κίνηση για τις διεθνείς αγορές.

Διαβάστε περισσότερα στο Economy365

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:34