06/07/2020 21:20:18

Χ.Α.: Η σημερινή συνεδρίαση, επανέφερε τα πλέον αρνητικά σενάρια

Επτά ανοδικούς μήνες συμπλήρωσε το Χ.Α. - Media

 

"Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται το υπόλοιπο της συνεδρίασης, καθώς πιθανό αρνητικό ξεκίνημα στην Wall Street και κίνηση του γενικού δείκτη χαμηλότερα των 635 μονάδων, θα επιδεινώσει σημαντικότατα κλίμα και διαθέσεις" ανέφερε ο επίλογος του ενδοσυνεδριακού σχολίου και δυστυχώς, η πρώτη συνεδρίαση της νέας χρηματιστηριακής εβδομάδας επανέφερε στο προσκήνιο τα αρνητικά σενάρια, που δεν αποκλείουν το Χ.Α. να αναζητήσει στηρίξεις σε ακόμα χαμηλότερα επίπεδα.

Η σχετική επιδείνωση της εικόνας στις ευρωπαϊκές αγορές και η επανεμφάνιση των πωλητών για τα ελληνικά κρατικά ομόλογα, είχαν σαν αποτέλεσμα οι εν δυνάμει πωλητές να πάρουν την απόλυτο έλεγχο της τάσης στο Χ.Α. και να κλείσουν τους βασικούς δείκτες του ελληνικού χρηματιστηρίου, πολύ κοντά στα χαμηλά ημέρας, ενώ η απώλεια των 634 μονάδων, για τον γενικό δείκτη, αφήνει όλα τα σενάρια ανοιχτά για την συνέχεια, ιδιαίτερα αν συνεχίσει η πλαγιοκαθοδική κίνηση για τις διεθνείς αγορές.

Διαβάστε περισσότερα στο Economy365

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.