search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:46
MENU CLOSE

Έκανε δουλειές στο σπίτι και τα δάχτυλά της… μαύρισαν (Σκληρές Photos)

17.12.2018 17:43
Έκανε δουλειές στο σπίτι και τα δάχτυλά της… μαύρισαν (Σκληρές Photos) - Media

 

Μια γυναίκα που είχε μια πληγή στα χέρια της είδε έντρομη τα δάχτυλά της να γίνονται μαύρα, ύστερα από οικιακές εργασίες.

Η πληγή στα χέρια της 53χρονης κ. Ζανγκ από την επαρχία Hubei στην Κίνα ήταν πολύ μικρή και δεν της έδωσε μεγάλη σημασία, αφήνοντάς τη να θεραπευτεί μόνη της.

 Μετά άρχισαν να μαυρίζουν τα δάχτυλά της. Επισκέφθηκε τον γιατρό, ο οποίος της είπε ότι είχε γάγγραινα σε οκτώ από τα δάχτυλά της. Ευτυχώς μετά από θεραπεία στο νοσοκομείο, τα συμπτώματα της κ. Zανγκ βελτιώθηκαν.

Ωστόσο, οι γιατροί έχουν προειδοποιήσει ότι αν δει οποιαδήποτε παρόμοια συμπτώματα πρέπει να αναζητήσει αμέσως ιατρική βοήθεια. Η γάγγραινα είναι μια κατάσταση που συμβαίνει όταν ο ιστός του σώματος πεθαίνει.

Συνήθως προκαλείται από απώλεια αίματος λόγω ασθένειας, τραυματισμού ή λοίμωξης. Τις περισσότερες φορές επηρεάζονται τα δάχτυλα των χεριών, τα δάχτυλα των ποδιών και γενικότερα τα άκρα.

Ωστόσο, η γάγγραινα μπορεί επίσης να εμφανιστεί στο εσωτερικό του σώματος, βλάπτοντας τα όργανα και τους μύες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:45