search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:44
MENU CLOSE

Π. Σόμπολος για την επίθεση στον ΣΚΑΪ: Οι «παλιοί» καθοδηγούν τους «νέους» (Video)

17.12.2018 18:51
Π. Σόμπολος για την επίθεση στον ΣΚΑΪ: Οι «παλιοί» καθοδηγούν τους «νέους» (Video) - Media
 
O έμπειρος αστυνομικός συντάκτης Πάνος Σόμπολος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου για την επίθεση στον ΣΚΑΪ και τη μορφή της τρομοκρατίας στην Ελλάδα με τα «χτυπήματα» που έχουν στόχο τα ΜΜΕ.
 
«Έχουμε να κάνουμε με ένα χτύπημα που θα πρέπει να ανησυχεί και την Πολιτεία, την κυβέρνηση, πουθενά αυτού τους είδους η τρομοκρατία δεν υπάρχει. Έχει εκλείψει το 45άρι, η ρουκέτα, η βόμβα. Μόνο στην Ελλάδα εξακολουθεί αν υπάρχει αυτού αυτου είδους η τρομοκρατία, τον ΕΛΑ, τη 17Ν», είπε ο Πάνος Σόμπολος.
 
Επισήμανε, δε, ότι «και αυτή η τρομοκρατική οργάνωση, όποια είναι, που θα πάρει την ευθύνη με προκήρυξη, θα εξαρθρωθεί , θα συλληφθούν τα μέλη τους, αλλά η τρομοκρατία δεν θα εκλείψει ποτέ».
 
Ο έμπειρος δημοσιογράφος σημείωσε ότι «κατά την εκτίμησή μου παλαιοί τρομοκράτες καθοδηγούν νέα γενιά για επιθέσεις με βόμβες, δεν μπορεί μία νέα γενιά τρομοκρατών να έχει τόσες γνώσεις γύρω από την κατασκευή μιας βόμβας τελειοτάτου τύπου, όπως είπαν προηγουμένως στο ρεπορτάζ για την επίθεση στον ΣΚΑΪ. Είναι μια τέλεια βόμβα που θέλει γνώσεις και ψυχραιμία και να τη φτιάξεις και να την τοποθετήσεις και να κάνεις τον ντόρο που κάνει».
 

Πηγή: enikos.gr/ANT1
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:42