search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:56
MENU CLOSE

Κέρδισε το τρίποντο, έχασε τον Βέρνμπλουμ

17.12.2018 19:47
Κέρδισε το τρίποντο, έχασε τον Βέρνμπλουμ - Media

 

Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 2-1, ο ΠΑΟΚ νίκησε εκτός έδρας τον Λεβαδειακό και διατήρησε τη διαφορά ασφαλείας των 8 βαθμών από τον δεύτερο Ολυμπιακό. «Μελανό» σημείο, ο σοβαρός τραυματισμός του Βέρνμπλουμ.

Με ένα πολύ όμορφο τελείωμα χαρακτηριστικό της ποιότητας του Πρίγιοβιτς, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου προηγήθηκε στη Λιβαδειά λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (41’) ενώ στις αρχές του δευτέρου (46’) ο Μπίσεσβαρ έβαλε γερά τις βάσεις για το νέο τρίποντο του δικεφάλου.

Έστω κι αν οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι στο τελευταίο 15λεπτο με το όμορφο γκολ από τον Ζησόπουλο, οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν την αήττητη πορεία τους, την ώρα που ο Λεβαδειακός παραμένει στην πρότελευταία θέση του πρωταθλήματος μετά από 14 αγωνιστικές.

Εν τέλει «πύρρειος» η νίκη για τον ΠΑΟΚ που είδε τον Σουηδό χαφ του Πόντους Βέρνμπλουμ να τραυματίζεται σοβαρά στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης και λίγο μετά να γίνεται γνωστή η σοβαρότητα του τραυματισμού του, αφού πρόκειται για ρήξη αχίλλειου τένοντα που θα τον αφήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον 4 με 5 μήνες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:56