search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:36
MENU CLOSE

Πώς κυκλοφόρησε το πρωτοσέλιδο «Καθημερινής»: Στη βία απαντάμε με τη δουλειά μας (Photo)

18.12.2018 06:43
Πώς κυκλοφόρησε το πρωτοσέλιδο «Καθημερινής»: Στη βία απαντάμε με τη δουλειά μας (Photo) - Media

 

Η εφημερίδα «Καθημερινή» κυκλοφόρησε σήμερα κανονικά και είναι στα περίπτερα παρά τις προφανείς αντιξοότητες μετά την τρομοκρατική επίθεση στο κτίριο όπου στεγάζεται μαζί με τον ΣΚΑΙ.

Στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα δημοσιεύει ως κεντρική φωτογραφία μια μεγάλη ομάδα εργαζομένων στην αίθουσα σύνταξης με τον τίτλο : Στη βία απαντάμε με τη δουλειά μας

Όπως αναφέρει η εφημερίδα στην λεζάντα :

«Η φωτογραφία χθες το απόγευμα στην αίθουσα σύνταξης της Κ, είναι η απάντησή μας σε εκείνους που επιχείρησαν να πλήξουν την ενημέρωση, την πολυφωνία, την ίδια τη δημοκρατία, με τη βομβιστική επίθεση εναντίον του κτιρίου στο οποίο στεγάζονται τα γραφεία της εφημερίδας και ο ΣΚΑΙ. Γιατί το κτίριο είναι πρωτίστως οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτό. Η εφημερίδα μας συμπλήρωσε προ ημερών τα 30.000 φύλλα. Πολλά εκδόθηκαν υπό αντίξοες συνθήκες. Συνεχίζουμε…»


 
Σε χθεσινή ανακοίνωση από την  «Καθημερινή» αναφέρεται:

«Η τρομοκρατική επίθεση στο κτίριο του ΣΚΑΪ και της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ δεν θα κάμψει κανέναν. Θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε με επαγγελματισμό, με ανεξαρτησία και αντικειμενικότητα.

Ευχαριστούμε όλους τους ανώνυμους και επώνυμους πολίτες για τα αμέτρητα μηνύματα υποστήριξης που έχουμε λάβει.

Μας δίνουν την δύναμη να συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας. Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ θα κυκλοφορήσει αύριο, όπως έχει κάνει τα τελευταία 99 χρόνια, με μοναδική εξαίρεση την περίοδο της δικτατορίας.

Ελπίζουμε πως το άρρωστο φαινόμενο της στοχοποίησης των μέσων ενημέρωσης θα σταματήσει εδώ και τώρα. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για την δημοκρατία, και όχι μόνο.

Oσοι έχουν την ευθύνη γι’ αυτό και η πολιτεία που έχει την ευθύνη για την προστασία της πολυφωνίας και της ενημέρωσης, οφείλουν να αντιληφθούν την σοβαρότητα της κατάστασης».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:36