search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:56
MENU CLOSE

Το – νέο – κορίτσι του Τζέιμς Μποντ

18.12.2018 09:25
Το - νέο - κορίτσι του Τζέιμς Μποντ  - Media

 

Σε μια ακόμη ταινία του θρυλικού Τζέιμς Μποντ θα πρωταγωνιστήσει ο ηθοποιός Ντάντιελ Κρέγκ, που επιστρέφει ως πράκτορας 007 στα τέλη του νέου έτους.

H Λέα Σεϊντού θα ενσαρκώσει την ψυχολόγο Μαντλέν Σουάν, ενώ το studio παραγωγής ψάχνει άλλες δύο ηθοποιούς για πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Για τον ρόλο του «κακού», όμως, οι παραγωγοί έχουν σκεφτεί τον ταλαντούχο Ράμι Μάλεκ, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην ταινία «Bohemian Rhapsody» ως Φρέντι Μέρκιουρι.

Ο Βρετανός Ντάνιελ Κρεγκ υποδύθηκε τον μυστικό πράκτορα στις τελευταίες τέσσερις ταινίες, και συγκεκριμένα στο Καζίνο Ρουαγιάλ, στο Quantum of Solace, στο Skyfall και Spectre.

Η τελευταία ταινία είχε εισπράξεις περίπου 880 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα BoxOfficeMojo.com που διατηρεί βάσεις δεδομένων στις οποίες καταγράφει όλες τις εισπράξεις που κάνουν οι ταινίες.

Η Eon Productions και τα κινηματογραφικά στούντιο MGM ανακοίνωσαν ότι η 25η ταινία του Μποντ θα προβληθεί στις αμερικανικές αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2019, και λίγο νωρίτερα στη Βρετανία.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:55