search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:04
MENU CLOSE

COSMOTE: Έως 100% περισσότερα MB στα νέα προγράμματα κινητής για τις επιχειρήσεις

17.01.2019 15:15
Τα «Παιδικά Χωριά SOS» εγκαινίασαν στην Αθήνα το Κέντρο Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης για παιδιά ευάλωτων οικογενειών (Photos) - Media

 

Ακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας, οι Έλληνες επαγγελματίες χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο το Internet στο κινητό τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της COSMOTE, αυξημένη κατά 400% είναι την τελευταία πενταετία η χρήση δεδομένων μέσω κινητού τηλεφώνου για τους εταιρικούς συνδρομητές ενώ σημειώνεται σημαντική αύξηση χρήσης Roaming για τους εταιρικούς πελάτες.

Ανταποκρινόμενη σε αυτή την τάση, η εταιρεία ανανέωσε τα προγράμματα κινητής για τις επιχειρήσεις, προσφέροντας μεγαλύτερη ενσωματωμένη αξία στον επαγγελματία.

Περισσότερα MB, που σε κάποια προγράμματα είναι έως και διπλάσια, για χρήση Internet από το κινητό και έως απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα, προσφέρει η νέα σειρά προγραμμάτων, COSMOTE Business Mobile. Η COSMOTE εμπλουτίζει συνολικά τις παροχές (χρόνο ομιλίας, MB, SMS) των προγραμμάτων της, απαντώντας στις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή.

Η COSMOTE ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών και προσφέρει νέα προγράμματα κινητής για επαγγελματίες και επιχειρήσεις σε πέντε επιλογές: Small, Medium, Large, Gold & Platinum.

Η νέα σειρά προγραμμάτων προσφέρει έως 30GB Internet, έως απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και την ΕΕ, έως 1.000 λεπτά προς διεθνή δίκτυα σταθερής και κινητής, καθώς και δωρεάν χρήση περιαγωγής σε χώρες εκτός Ε.Ε., μέσω της υπηρεσίας COSMOTE Travel Pass.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη των επιχειρήσεων για μεγαλύτερη εξωστρέφεια, η COSMOTE με τα νέα προγράμματα COSMOTE Business Mobile προσφέρει επίσης περισσότερο χρόνο ομιλίας προς διεθνή δίκτυα 35 χωρών.

Την τελευταία πενταετία, η κίνηση δεδομένων στα προγράμματα κινητής για επαγγελματίες, μέσω του δικτύου κινητής της COSMOTE, έχει πενταπλασιαστεί, ενώ το 2018 η κίνηση των data των επιχειρησιακών συνδρομητών αναμένεται να φτάσει τα 5,6 petabyte ( 1 petabyte=1000 terabytes)

Για ενισχυμένη προστασία του smartphone και των αρχείων τους, παρέχεται δωρεάν και η υπηρεσία COSMOTE Mobile Security, με την ενεργοποίηση οποιουδήποτε συμβολαίου COSMOTE Business Mobile, χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση εφαρμογής.

Περισσότερες πληροφορίες και ο τιμοκατάλογος των προγραμμάτων: εδώ

COSMOTE: Το μεγαλύτερο δίκτυο 4G στην Ελλάδα

Το μεγαλύτερο δίκτυο 4G και 4G+ της COSMOTE με πληθυσμιακή κάλυψη πάνω από 98% και 94% αντίστοιχα, προσφέρει στους επαγγελματίες υψηλής ποιότητας υπηρεσίες δεδομένων και φωνής, μέσα από τα νέα COSMOTE Business Mobile.

To δίκτυο της COSMOTE έχει αποσπάσει το βραβείο γρηγορότερου δικτύου κινητής, “Greece’s Fastest Mobile Network 2018” από την Ookla®, τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων Mobile Internet, ενώ έχει επίσης λάβει την πιστοποίηση «Best in Test» για τις υπηρεσίες δεδομένων και φωνής στην Ελλάδα μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας, από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων και ελέγχου δικτύων, P3 Communications.

Οι συνδρομητές της COSMOTE μπορούν να έχουν τον πλήρη έλεγχο των διαθέσιμων ΜΒ κάθε στιγμή με την αποκλειστική δωρεάν υπηρεσία COSMOTE My Internet, η οποία διακόπτει αυτόματα την χρήση data μόλις καταναλωθούν τα δωρεάν δεδομένα χαρίζοντας έτσι προστασία από ανεπιθύμητες χρεώσεις, ενώ υπάρχει επιπλέον και η δυνατότητα για αγορά πακέτων data σε προνομιακές τιμές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:00